Mennyit érhet ez a két könyv?
képfeltöltéssel senki nem fog a nyomodra akadni
Miért nem raksz fel képet a könyv borítójáról, az első és utolsó lapjáról? E három képből csak a bibliáról tudunk infót adni,de hogy hol és kinél van, azt nem fogjuk tudni.
Ezzel minden extra adatot tudsz törörlni a kèpekről kedves kèrdező, de az okos telefonok sem mindig mentik le a GPS adatokat, csak ha úgy vannak beállítva.
Illetve print screen mèg megoldás, de azt most nem fejtenèm ki.
Az oldal üzemeltetői az IP címed alapján a számítógèped ellen bármikor támadást tudnának indítani, ami sok esetben nem jár sikerrel és maga a támadás is tudást igényel.
Viszont a net szolgáltatód ès a cím alapján a szemèlyed is megtalálható. Tehát, ha a rendőrsèg vagy valami alvilági fazon meg akarna találni, csak meg kell kenni pár embert, vagy erre az oldalra és a szolgáltatódhoz betörni.
Egyszerűbb megoldás becsapni és elcsalni.
Az is lehet, hogy a linkelt programot ès welapit én írtam tegnap (akár céget is alapítottam) , hogy letöltsd a vírusom.
Viszont ez a paranoia kategória.
Ne már, most nehogy lemondjál róla. Gondolj csak bele: rengeteg pénz lehet!
Egyèbkènt is felhívtad már magadra a figyelmet.
A kép biztos igazolást adhatna, de kiváncsiságból nélküle is meglátogathatnak...
De senki nem fog! Ne aggódj!
Na azért csak járj utána.
Ezután amikor ezügyben neten érdeklődsz, használj idegen IP-címet.
pl. munkahelyit vagy bármi más idegen gépét. ;-)
Bánat se gondolt ilyesmikre, csak regeltem, ugye várni kellett míg kérdést tehettem fel.
Elszállítás is megoldva, ha úgy veszem, levegőben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!