Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyit érhet ez a két könyv?

Mennyit érhet ez a két könyv?

Figyelt kérdés
Gutenberg-Biblia két kötete, mi lehet a reális ára neki?

2014. ápr. 27. 23:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

képfeltöltéssel senki nem fog a nyomodra akadni

Miért nem raksz fel képet a könyv borítójáról, az első és utolsó lapjáról? E három képből csak a bibliáról tudunk infót adni,de hogy hol és kinél van, azt nem fogjuk tudni.

2014. ápr. 28. 20:33
 22/34 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel minden extra adatot tudsz törörlni a kèpekről kedves kèrdező, de az okos telefonok sem mindig mentik le a GPS adatokat, csak ha úgy vannak beállítva.

Illetve print screen mèg megoldás, de azt most nem fejtenèm ki.

2014. ápr. 28. 20:39
 23/34 anonim ***** válasza:

Az oldal üzemeltetői az IP címed alapján a számítógèped ellen bármikor támadást tudnának indítani, ami sok esetben nem jár sikerrel és maga a támadás is tudást igényel.

Viszont a net szolgáltatód ès a cím alapján a szemèlyed is megtalálható. Tehát, ha a rendőrsèg vagy valami alvilági fazon meg akarna találni, csak meg kell kenni pár embert, vagy erre az oldalra és a szolgáltatódhoz betörni.

Egyszerűbb megoldás becsapni és elcsalni.

2014. ápr. 28. 20:52
 24/34 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy a linkelt programot ès welapit én írtam tegnap (akár céget is alapítottam) , hogy letöltsd a vírusom.

Viszont ez a paranoia kategória.

2014. ápr. 28. 20:55
 25/34 A kérdező kommentje:
Na most meg lettem nyugtatva akkor, részemről inkább itt le is zárom a dolgot. Semmi kedvem semmi bonyodalomhoz, főleg úgy, hogy azt se tudom mi pontosan, innentől vegyük inkább úgy, hogy csak két ócska könyv semmi több.
2014. ápr. 28. 21:00
 26/34 anonim ***** válasza:

Ne már, most nehogy lemondjál róla. Gondolj csak bele: rengeteg pénz lehet!

Egyèbkènt is felhívtad már magadra a figyelmet.

A kép biztos igazolást adhatna, de kiváncsiságból nélküle is meglátogathatnak...

De senki nem fog! Ne aggódj!

2014. ápr. 28. 21:17
 27/34 A kérdező kommentje:
Épp ezért, elfüstöltek, semmi nem ér annyit, hogy emiatt gond legyen pont mikor kezd egyenesbe jönni az életem. Lakás, menyasszony... örülök annak ami van.
2014. ápr. 28. 21:38
 28/34 Szeressük egymást ***** válasza:
100%

Na azért csak járj utána.

Ezután amikor ezügyben neten érdeklődsz, használj idegen IP-címet.

pl. munkahelyit vagy bármi más idegen gépét. ;-)

2014. ápr. 28. 22:13
 29/34 Szeressük egymást ***** válasza:
Ja és szerintem vidd el otthonról a könyveket. :-D
2014. ápr. 28. 22:15
 30/34 A kérdező kommentje:

Bánat se gondolt ilyesmikre, csak regeltem, ugye várni kellett míg kérdést tehettem fel.

Elszállítás is megoldva, ha úgy veszem, levegőben vannak.

2014. ápr. 28. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!