Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyit érhet ez a két könyv?

Mennyit érhet ez a két könyv?

Figyelt kérdés
Gutenberg-Biblia két kötete, mi lehet a reális ára neki?

2014. ápr. 27. 23:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel nem Guttenberg, ha mégis az akkora szenzáció, hogy tutira benne lesz a híradóba, nektek meg többet az életben nem lesz anyagi gondotok.

Egy múzeumba kellene elvinni, ott a szakértők megmondják, csak fotókkal dokumentált átvételit csináljatok róla.

2014. ápr. 28. 07:44
 12/34 anonim ***** válasza:
csak jótanácsként mondom, hogy vigyázz az antikváriumosokkal, mert simán átverhetnek, dolgoztam egy viszonylag híres, belvárosi kereskedőnél... aki eljárt vidékre is és pofátlanul megvette a vidéki nénitől a padlásrúl előkerült könyveket párszáz forintért , amiket milliókért adott tovább külföldi kereskedőknek... több embert kérdezz meg és ki ne add a kezedből!
2014. ápr. 28. 10:45
 13/34 anonim ***** válasza:
*padlásról , nem -rúl :), csak gyorsan írtam!
2014. ápr. 28. 10:46
 14/34 Szeressük egymást ***** válasza:
100%
Ha csak milleneumi akkor se dobd ki, add nekem. :-)
2014. ápr. 28. 11:33
 15/34 A kérdező kommentje:

Ettől tartunk amit a 12-es is ír. Nem értünk hozzá, tehát simán átverhetnek.

Bár szerintem egyéb híján más megoldás nem lesz, talán ha többet is megkérdezünk, akkor megtudjuk az igazságot is.

Súlyát, méretét nem nézegettem, borító és lapok anyaga szintén passz, borító ránézésre valami fényes anyag, puha tapintású, lapok sárgásak, olyan " pattogós " a hangja lapozás közben.

Nem bánnám ha valódi lenne, lenne helye most minden forintnak, bár a híradóra meg hasonlókra nem vágynék, akkor másnap tuti kirabolnak. :D

2014. ápr. 28. 15:40
 16/34 anonim ***** válasza:

"A töredék azonosításában és valódiságának bizonyításában egy német és egy amerikai Gutenberg-kutató volt segítségemre - mondotta el Boros István. – A két tudós: Falk Eisermar (Berlin), a Gesamtkatalog der Wiegendrucke szerkesztője, valamint Eric White (Dallas, USA), a dallasi Bridwell Library kutatója, a 42 soros töredékek szakértője. White besorolása szerint a magyarországi fragmentumok az úgynevezett soproni csoportba tartoznak."

[link]

kivancsi vagyok, mit talaltatok!:) legalabb majd annyit irhatnal, hogy sikerult felbecsultetni es tenyelg sokat er, v nem.... sok sikert!

2014. ápr. 28. 16:22
 17/34 anonim ***** válasza:

Kérlek csinálj képet a borítóról az első és utolsó oldalakról.

(könyvkötő)

2014. ápr. 28. 16:47
 18/34 anonim ***** válasza:

már engem is érdekel :D

képet pls! :)

2014. ápr. 28. 19:20
 19/34 anonim ***** válasza:
GPS koordináta ne legyen a kèpben...
2014. ápr. 28. 19:27
 20/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, most alapot adtál annak amit sejtettem, ha most töltök fel képet, és értékes, akkor a képfeltöltéssel nem fogom elárulni a lakhelyem, vagy nem lesz visszakövethető? Bajba semmi kedvem kerülni, elég sok történetet hallani netes bűnözésről.
2014. ápr. 28. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!