Karácsonyra csokijézuska?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy ezzel kapcsolatos kérdést,ott beszéltek az egyház hozzáállásáról.Miért haragudnának a vallásosak,ha piacra dobnák a csokijézuskát karácsonykor?Szerintem aranyos ötlet lenne!Én is vennék!Itt most nem egy keresztre feszített figurára gondolok,hanem egy álló mosolygó hosszú hajú Jézusra,amit tuti kitennék a polcra,és nem enném meg,mert szép!!Nem úgy mint a mikulást,mert azt megeszem..2009. dec. 21. 23:14
11/11 A kérdező kommentje:
tiszteletlenség lenne a csokijézus???Miért?
Miben bántanánk meg Jézust,ha csokiból készítenénk meg a szobrát??Egy film jutott eszembe,a Dogma,ahol Krisztus haver lett az egyház új ábrázolása,mosolygós jófej hosszúhajú ember,amilyen állítólag életében is volt..és milyen jó!Jézus nem azért létezett hogy a frászt hozza ránk,hogy kiszögezve lehessen csak szegényt ábrázolni,nem???
2009. dec. 22. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!