Karácsonyra csokijézuska?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy ezzel kapcsolatos kérdést,ott beszéltek az egyház hozzáállásáról.Miért haragudnának a vallásosak,ha piacra dobnák a csokijézuskát karácsonykor?Szerintem aranyos ötlet lenne!Én is vennék!Itt most nem egy keresztre feszített figurára gondolok,hanem egy álló mosolygó hosszú hajú Jézusra,amit tuti kitennék a polcra,és nem enném meg,mert szép!!Nem úgy mint a mikulást,mert azt megeszem..2009. dec. 21. 23:14
1/11 anonim válasza:
En a Jezuskat is megennem,mert imadom a csokit!
2/11 anonim válasza:
És ezután jönnének a Jézuskák a gyerekekhez,mint a Mikulás.Fehér lepel,kis ketcsap a fejre,hátukra feldobnak egy keresztet,és indulhatnak ajándékot osztani!:-D
3/11 anonim válasza:
Nagyon gáz... Egyszerűen giccses és ronda.
4/11 anonim válasza:
Akkor minek legyen csokiból, ha úgysem ennéd meg???... 8-o
Jézus szobrokat lehet kapni egyházi boltokban, akkor inkább ilyet vegyél és azt tedd ki a polcodra!
5/11 anonim válasza:
A csokimikulás is ugyanolyan giccses vacak, ráadásul a hulladék csokiból csinálják. Egyébként Húsvétkor is van csokibárány, az is keresztény jelkép.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is giccses. Meg tényleg, minek csokiból?
7/11 A kérdező kommentje:
szerintem pont ez lenne a különlegessége,hogy csokiból még nincs Jézus!És szerintem nem giccses lenne,hanem inkább meghökkentő,mert ilyet nem sokan látnak!
Kedves vallásosok!
És ha valakinél a Jézuska jön,akkor miért hoz csokimikit,egyáltalán hoz e?
Nem lenne jobb csokijézus? :)
2009. dec. 22. 12:20
8/11 A kérdező kommentje:
Jézus szobor meg már minden vallásosnak van,túl megszokott szerintem..
2009. dec. 22. 12:21
9/11 anonim válasza:
én megenném a csokijézust is :) de csak akkor, ha tejcsokis... az ilyen kakaós bevonomasszás gányokat sosem ettem meg mikuból meg nyusziból sem
10/11 anonim válasza:
Mert egyszerűen van amiből nem csinálunk sem poént, sem meghökkentő dolgot. Ez egyszerűen tisztelet vagy normális emberi viselkedés. Mi lesz a következő, a kertitörpe Jézus-szobor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!