Mit kérjek karácsonyra? Oo
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok.szeretek olvasni,szeretem az állatokat.Tavaly kaptam telefont,szülinapomra megkaptam az emeletet.Anyáéktól fényképezőt kérek,de a többbit nem tudom://2011. nov. 12. 10:21
2/8 anonim válasza:
Szeretsz olvasni? Akkor kérj könyvet! És, hogy mit? Moly.hu, itt nézz szét, és biztos megtalálod azt, ami tetszhet.
3/8 A kérdező kommentje:
1.van laptopom,simset nem szeretem,és nem nagyon szeretek babázni xd
2.köszönöm,csak az a baj,hogy mindenkitől akinek nem jut eszébe semmi,attól vagy ruhát,vagy könyvet kapok://
2011. nov. 12. 12:39
4/8 anonim válasza:
Ha már mindened megvan, akkor sípos seggű falovat kérjél. Olyanod még biztos nincs.
5/8 anonim válasza:
Valami kézműves készlet? Mondjuk üvegfesték... Pár éve én is mindig ilyesmit kértem, de az üvegfestékek még mindig használhatóak és jók.
6/8 A kérdező kommentje:
hm.ez szerintem jó lesz,köszönöm:DD
[azértmég irjatok]
2011. nov. 19. 12:40
8/8 A kérdező kommentje:
kösznem:|
2011. nov. 24. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!