Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit adhatnék annak akit...

Mit adhatnék annak akit karácsonyra húztam?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmet húztam karácsonyra.

A fő ajándékot tudom,viszont "angyalkázunk" ami azt jelenti,hogy kb minden nap kell neki valami apróságot csinálni, vagy venni, ami ugymond megmelengeti a szivét, és jóleső érzéssel tölti el.

Lenne ötletem,de elsősorban valami általánosat szeretnék,hogy ne jöjjön rá,hogy én vagyok az angyalkája (hiszen ha olyan dolgokat kap amiket szeret nyilvánvalóan tudni fogja ,hogy ismerem)

Adjatok tippeket pls!

2011. nov. 23. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Karácsonyra szerintem egy lánynak általános ajándék a gyertya,füstölő,fürdősó,kézműves szappan,karácsonyfadísz,édesség,notesz,különleges íróeszköz,sál/kendő,kesztyű,kulcstartó,bögre.Most ennyi jutott eszembe.

Azt nem írtad,hogy milyen értékben gondolkodsz ajándékon,de a fentiek között vannak olcsóbbak,drágábbak,sőt némelyiket te magad is elkészítheted (pl. gyertya,szappan,karácsonyfadísz).

21/L

2011. nov. 23. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Mézeskalács, kitűző, kulcstartó, itt lehet kapni az egyik százforintosban olyan ragasztós kis emlékeztetőket (tudod, ami tömbben van), amik mind színesek és valami állatka arca van rajtuk, nagyon cukik.
2011. nov. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!