Szólt hozzátok már Isten? Jelent már meg nektek? Adott már jelet?
Mondjuk olvastatok egy igét véletlenül és meghatározó volt egy fontos döntésetekben...stb
Komoly válaszokat várok!

Válaszolni válaszolhatsz, de mit keresel a vallás kategóriában, ha nem hiszel benne?
Isten mindenhol ott van, és mivel nem ember, hanem mindenható, így bármire képes. Miért kéne döntenie egy afrikai éhező és a bal fülem között?

A lenullázott első vagyok:
áldom a lepontozókat, mert általuk látom, hogy jó helyen vagyok.
Olyan bizonyságaim vannak, tömkelegével, amikre már nem lehet a véletlent fogni. A legkedvesebb az, amikor én volt a hírnök, hogy az Úr a segítségére siet a bajba jutottnak.
Ismerős kölcsön adott jószívűségből és nem kapta vissza, ami miatt veszélybe került az ő megélhetésük. Mikor ezt hallottam, akkor imádkoztam értük, majd nem sokra rá ezt az igét kaptam (valamiért kinyitottam a Bibliát és ezt az igét láttam meg, azonnal tudtam, hogy üzenet neki), amit továbbítottam is az illetőnek:
Zsoltárok 37:21 Kölcsönt kér a
bűnös, és nem adja vissza, de az
igaz könyörületes és adakozó.
Zsoltárok 37:24 Ha elesik is,
nem marad fekve, mert az ÚR
kézen fogja.
Estére rendezve volt a kétségbeesett ismerős gondja, ugyanis megkereste egy több éve tartozó adósa és megadta a tartozását neki, amire nem is számított.

Anyukámbak az egyik lába rövidebb volt pár centivel, mint a másik, emiatt rendszeresen fájt a háta. Egyszer valaki imádkozott érte, érezte, hogy valami történik... orvosi papír is van róla... egyszer csak megnyúlt a rövidebb lába, az orvos sem tudta hova rakni a dolgot.
Anyukám testvérének lyukas volt a foga, és sokszor fájt. Imádkozott érte sokszor, elmúlt a fájdalom. Megnézte, nem látott semmitt. Elment dokihoz, aki közölte vele, egyik fogán sincs lyuk.
Szintén ennek a testvérének a fúró beleesett a bokájába. Kiműtötték a fúrót. Napokig folyamatosan fájt neki, nem bírt ráállni, mankóval közlekedett. Egyik Istentiszteleten, miközben Istent dicsérte énekkel, észrevette, hogy nem fáj a lába. Ráállt, és még akkor sem. Eldobta a mankót, és a saját lábán ment haza. Másnap visszament a dokihoz, aki köpni-nyelni nem tudott... Még a seb is eltűnt!
A barátnőm még kicsi volt, amikor a szülei egy esti Istentiszteletről mentek haza. Messze laktak, az északai nagyon ritkán járt, akkor ugye még mobil sem volt minden embernél (kb. 20 éve), hát elkezdtek gyalogolni. Jött arra egy fehér taxi, megállt mellettü, megkérdezte beszállnak-e. Az apuka mondta, nincs nála pénz, de a taxis azt felelte nem gond, elviszi őket. Mikor a házhoz értek kiszálltak. Anyuka meg a gyerek elindultak befele, apuka megfordult, hogy megköszönje, de eltűnt a kocsi. A kereszteződés messzebb volt, motor hang nem volt. nézett mindenfele, és a kocsi sehol.
Egy lány ismerősöm egyedül ment haza egy olyan úton, ahol előtte már sokakat kiraboltak. Meg volt a 2 srác személyleírása, de mégsem tudták elkapni őket. Látta, hogy jönnek vele szemben, megijedt, elkezdett imádkozni. A srácok elmentek mellette. Mikor távolabb ért, hívta a zsarukat, hogy lehet megvan a 2 fiatal. Hamar kiértek, elkapták őket, tényleg a 2 rabló volt. A lány ment tanúskodni, és akkor tudta meg, hogy megkérdezték őket, aznap este a lányt miért nem támadták meg. Mind a kettó azt felelte azért, mert 2 nagydarab férfi volt mellette... Pedig a lány teljesen egyedül volt... vagy mégsem? :)
Én 2 angyalt láttam, de ez a fentiek után már nem is érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!