Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet, hogy mindenki...

Hogy lehet, hogy mindenki megváltottnak érzi magát?

Figyelt kérdés
Több olyan kérdés is volt már, hogy a keresztény felekezetek közül melyik az igazi. Ilyenkor sokan azt írják, hogy az ember magában érzi Isten jelenlétét stb stb. Én azt vettem észre, hogy mindenki ezt mondja magáról, akkor ilyenkor mi van?

2014. ápr. 4. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

adalmár privát üzenete:

"Egy fafejűnek nem lehet elmagyarázni, milyen is a gumilabda!!! A létezésedben eljön majd a pillanat, mikor érteni fogod amit leírtam! adalmár"

Mi volt ez az okkult sz..r, amit ide írtál?

2014. ápr. 4. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
:O Adalmár..
2014. ápr. 4. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A média befolyásol. Egyébként én abban hiszek: megszülettem, dolgozok, eszek-iszok, barátnő, feleség, gyerek, nyugdíj, halál. Ennyi az egész.
2014. ápr. 5. 02:52
 14/14 anonim ***** válasza:

T. 8/13-as!

Amit irtal helytallo. Azt a gyulekezetet kell megkeresni, amelyik visszatert az I.szazadi gyulekezetek tanitasahoz, amit az apostolok is tanitottak.

Masfelol nem tesz ugymond "engedmenyeket", vagyis nem higitja fel a tiszta tanitast. Mert Jezus nem csak azert jott, hogy megvaltson minket a buneinktol, hanem azert is, hogy helyreallitsa a "tiszta imadatot". Mivel az akkori vallaspapsag is messze letert a tiszta imadat utjarol. Nagyobb hangsulyt fektettek az altaluk rendelt unnepekre es hagyomanyokra, mint a Szant Iratokban megirt parancsokra. Ezert is volt, hogy Jezus megfeddte es "kepmutato farizeusoknak" nevezte oket.

Sok allitassal ellentetben Istenhez csak es kizarolag "egyetlen ut vezet". Es megtalalni azt a gyulekezetet, ahol visszatertek az eredeti tanitashoz nem nehez. Ismerni kell a Biblia tanitasat arrol, hogy mik Isten elvarasai. Majd ezeket osszehasonlitani az adott vallassal, es amennyiben csak egy kis elteres is mutatkozik, az mar hamis, es Isten elott nem elfogadhato. Mert Isten torvenyei nem valtoznak, azok mai napig ervenyben vannak. Ha barmi kerdesed lenne, szivesen valaszolok. Udv: Judit!

2014. ápr. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!