Segísetek egy 15 éves lánynak?!
Mindenkinek vannak erotikus fantáziái, még a papnak is akinek gyónsz, azért kérdezett rá.
Ezt nem kell szégyellni, hanem el kell fogadni. Később majd meglátod hasznát veszed.
Hogy pokolra jutsz-e ezért? Dehogy. Pokol, Isten, meg a hasonló dolgok nem léteznek, csak belenevelték a köztudatba.
Zárásként pedig:
Minden vallás igyekszik kriminalizálni a szexualitást, az okokról gondolkodj el te. De azt tudnod kell, hogy mind a fantáziák, mind a maszturbáció a korod következménye, nem annak a jele, hogy bűnös vagy.
Kicsit messzebb mutat, talán nem is érted, de a hit és az egyház nem ugyanaz. Erre gondolj, ha a pap számonkér, pedig beszélgethetne is.
(Elnézést, ha megbántottam valakit.)
Az ilyen kérdések olvasásakor gyűlölöm mélységesen az összes elmebeteg káros vallást. És nagyon sajnállak, hogy mérgezik a lelked a baromságaikkal
A pap valószínűleg azért kérdezte meg tőled, hogy mit jelent neked a paráznaság, mert manapság mindenre ráböfögik azt (és a pap helyesen felismerte ezt). A pap pedig csak úgy tudod tanácsot adni neked, ha tudja miről van szó. (hiszen nem Isten beszél belőle).
Egyébként pedig nem kell magad szégyellni.
Tettél valami gonosz dolgot? Bántottál valakit?
Ha a magánéleted tartod cikinek (másoknak kiteregetni), akkor nem szükséges. Isten tudja, másnak pedig semmi köze hozzá.
Egyébként nem vagy bűnös egyáltalán.
Szia!
Én nagyon szívesen segítek. Három dolog miatt is különösen:
1. A nagyobbik fiam 15 éves, és pontosan értem a problémádat.
2. Én is 15 éves voltam, amikor megtértem Tahiban egy református táborban.
3. Sokat foglalkozom hasonló korú fiatalokkal.
Ha megtisztelsz a bizalmaddal írj üzenetet.
Ebből az ördögi körből van szabadulás, Jézus Krisztus megváltó munkájának köszönhetően. Nem kell szégyenkezned, majd mindegyik hasonló korú fiatal küzd hasonló problémával, de nagyon fontos, hogy komolyan vedd, mert sokminden most dől el az életedben. Egyáltalán nem vagy elkésve, nem kell félned a pokoltól, előtted az élet, tied a választás, és boldog élet útjára való első lépéseket már megtetted azáltal, hogy vállaltad a "lelki szegénységedet", ha továbblépsz ezen az úton bizonnyal mondom Neked, Jézus szavaival, hogy "tied a mennyek országa"! Olvasd el a Római levél 7-8. fejezeteit:
Isten áldja meg életedet, várom az üzeneted!
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!