Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olyan megtért, élő hitű...

Kraven kérdése:

Olyan megtért, élő hitű keresztényekre lennék kíváncsi, akik füveznek. Van ilyen köztetek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 27. 18:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy semmi sem marad meg. Sok mindent elfelejt az ember az tény, de még így is lehet belőle tanulni egy csomó mindent. De ti ezt soha nem fogjátok megtapasztalni, elmagyarázni meg nem igazán lehet. Előítéletesek vagytok, ennyi. Szerintetek miért legalizálják egyre több fele a világban? Azért mert nem vészes. És lehet mértékletesen fogyasztani, rengetegen így is csinálják. De hajtogassátok csak magatoknak, hogy nektek van igazatok, de csak azért csináljátok, hogy legyen még egy csoport akit utálhassatok. Szánalmas.
2014. márc. 31. 21:23
 32/40 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző hozzászólókkal. Száguldó kreatív gondolatok, új ötletek stb. Lehet hogy elfelejted másnapra vagy 10 perc múlva de basszus le is lehet írni ezeket vagy fényképezni, videót csinálni. Szerintetek hány alkotás vagy találmány született így? Pár példa: A DNS szerkezete, facebook, rengeteg vers,film stb.
2014. ápr. 1. 10:56
 33/40 anonim ***** válasza:
" Élj gyorsan, halj meg fiatalon. " Janis Joplin...
2014. ápr. 1. 11:22
 34/40 anonim ***** válasza:
A fű nem okoz függösèget,nem lehet halàlosan tuladagolni,ès a règi sztereotípia is meg dölt miszerint öli az agysejteket ès pont az ellenkezője derült ki segitti a sejtek regeneràlodàsàt,nem lustolsz el tőle jo pèlda erre az hogy egy olimpiai aranyèrmes nem règ vallota be hogy alkalmi fű fogyaszto.Rengeteg orszàgba van legalizàlva orvosi cèlokra mert pl őli a ràkos sejteket,daganat megelőző hatàsa van ès mèg sorolhatnàm,amerikàb egy 3 fàzisba lèvő ràkos beteg ezt vàlasztotta miutàn semmien gyogyszer nem segitett rajta ès az àlapota romlott ès mikor kiprobàlta ezt a gyogynövenyt akkor kezdett el javulni az àlapota,De mi kijelentettük hogy nem hiszünk ebbe a gyogyszerbe,hisz mèrt adnànk meg minden segitsèget egy beteg embernek.persze a fű fogyasztàst is tulzàsba lehet vinni ha valaki minden nap fogyasztja,ès ugyanugy nem ajàlott 18 èv alatt hasznàlni mint az alkoholt meg a cigit.
2014. ápr. 1. 15:07
 35/40 A kérdező kommentje:
Az a baj Magyarország drog-attitűdjével, hogy itt régen, amikor még semmi nem jött be, csak a szipu volt, és az TÉNYLEG elbutítja az embert... Aztán jön az általánosítás a többi "drogra" is...
2014. ápr. 2. 01:28
 36/40 anonim ***** válasza:
Jaj, hogy egyesek mennyire tudatlanok! A cigi egy keménydrog. Fizikai függőséget okoz, mint a heroin. Csak, mert a társadalom elfogadta a dohányt még károsabb, mint a fű.
2014. ápr. 25. 19:24
 37/40 anonim ***** válasza:
A legújabb kutatások szerint az agyban degeneratív elváltozásokat okoz. A hatása lassabb, mint a keményebb drogoknak, de lassabban ürül ki a szervezetből, pont azért, mert nem szintetikus, hanem beépül a szervezetbe. Aki azt hiszi, hogy nem rombol, csak áltatja magát...
2014. ápr. 25. 22:21
 38/40 anonim ***** válasza:

"A legújabb kutatások szerint az agyban degeneratív elváltozásokat okoz."

Honnan tudnék ennek utánanézni? Tudnál küldeni egy linket?

2014. ápr. 26. 03:55
 39/40 anonim ***** válasza:

#7es jó a logikad, de figyelmen kívül hagytad azt, hogy a testunk a Szent Szellem temploma, és ezért nem szabad a testunket tönkre tenni, a fuvezesrol pedig nem mondható el hogy nem rongálja a szervezetedet.

kedves kérdező pedig, a youtubon sokolyan video van, ahol olyan keresztények akik ma is erősek az Úrban, hogyan szoktak le a

erről. biztos neked is sikerülni fog leszokni ha tényleg szereted az Urat! ;)

2014. ápr. 27. 00:34
 40/40 A kérdező kommentje:
Nekem enélkül is teljes az életem, ennélfogva nem vagyok függő. Ezzel csak megünneplem, hogy boldog vagyok. Egyre jobb vagyok Sudokuban (03:45 a rekordom mediumon), szóval semmi demencia nincsen, sőt, folyamatosan képzem magam, és ennek megvannak a pozitív hatásai. Kb. hetente rágyújtok egy spanglira, de ha nincs, akkor se leszek búskomor. Tisztelem és becsülöm a Szent Szellem templomát: csínján bánok az alkohollal és nem dohányzom, nem eszek rendszeresen gyorséttermekben, minden reggel lenyomok 90 fekvőtámaszt, sokat olvasok (Bibliát is) és sokféle művészi tevékenységet folytatok. Szívből közeledek Istenhez. Kell ennél több? Nem vagyok tökéletes, de nem a füvezés miatt, hanem azért, mert én is ebbe az illúziókkal teli világba születtem :)
2014. ápr. 27. 02:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!