Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek mi a véleménye...

Istennek mi a véleménye arról, hogy milyen pályát választunk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kulcskérdés de néha óhatatlanul érdekel.
2014. márc. 23. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled kedves kérdező! Ha tehetném 1000x kezet is nyomnék, de úgyis azt a szarsá.got fogod kapni, hogy nem szolgálhatsz két úrt.
2014. márc. 23. 22:50
 12/16 A kérdező kommentje:

:D

Az én szakmám is meg fog szűnni :D

2014. márc. 23. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
2014. márc. 23. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszoló, aki azt kérdezte, hogy megkaptam-e?

Igen a teremtő nem hagyja a szolgáit kenyér kéregetőnek lenni.

amire az alapvető életben szükségem van azt megkapom, sőt sokszor egy picit többet is,

Katy Weaver

2014. márc. 24. 00:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia:

Bizonyos szakmák megszűnnek...

Ha ebben gondolkodunk, akkor igen Isten messiási királyságában nem lesznek betegségek, hiszen maga Jézus fog teljesen minden betegségtől, fogyatékosságtól megszabadítani, és nem lesz halál, ezért temetkezésre sincs szükség.

Persze ez egy picit furán hangzik, ám igazából lesznek akik ott megfognak halni, mert nem hajlandóak elfogadni Isten messiási királyságát.

Ám nem lesz temetés, mert a Teremtő abban a pillanatban az elemeire bontja a lázadót, így valószínű, hogy csak egy homok buckát látunk majd a helyén.

Ettől függetlenül, ahogy írtam, olyan szakmát válassz, ami nem akadályoz a teremtővel való kapcsolatodban.

S annak a válaszolónak aki azt írta, hogy nem lesz egészségügy, csak annyit szeretnék, hogy vannak a Tanúk között ettől függetlenül olyanok akik egészségügyben dolgoznak, mert azért valamiből ebben a világban meg kell élni.

Katy weaver

2014. márc. 24. 00:29
 16/16 Mulder614 ***** válasza:

A pályaválasztásban érdemes figyelembe venni ezt az irásszöveget.

"Akiknek azonban elhatározásuk, hogy gazdagok lesznek, azok kísértésbe, csapdába, sok értelmetlen és káros kívánságba esnek, amelyek pusztulásba és romlásba döntik az embereket.Mert a pénz szeretete mindenfajta ártalmas dolognak gyökere, és erre a szeretetre törekedve némelyek eltévelyedtek a hittől, és mindenütt sok fájdalommal szegezték át magukat."

Tehát az inditék fontos, mint sok már mindenben.

2014. márc. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!