Teremtés vagy evolúció, vagy létezik más alternatíva is?
Én abban hiszek konkrétan, hogy ez az egész úgy működik, mint a légzés. Kezdődik egy fizikai szemmel nézve nagy robbanással, ekkor kezd el kitágulni az univerzum és tágul folyamatosan. Majd amikor elérte a végső pontját, akkor elkezd összemenni és visszamegy egy központba azért, hogy aztán megint elkezdjen kiáradni, kitágulni a dolog. A középpontban egy mindenható entitás van, aki végtelen életű...
Maga az evolúció pedig egy játékszabály, amit ez a teremtő alkotott. Megvan a szerepe és működik anélkül, hogy bele kéne avatkozni.
Valahogy egyébként én úgy gondolom, hogy picit naiv dolog azt hinni, hogy mi csak a véletlen műve vagyunk... Nekem ez annyira hihetetlennek tűnik..
" picit naiv dolog azt hinni, hogy mi csak a véletlen műve vagyunk... Nekem ez annyira hihetetlennek tűnik.."
Pedig az evolúcióban ez alaptanítás!
Nem, ez nem laptanítás az evolúcióban, még csak nem is állított soha senki ilyet.
Az evolúció csak arra terjed ki, hogy hogyan fejlődik és alkalmazkodik az élet, de arra nem, hogy hogyan jött létre.
Szóval éppúgy akár meg is teremthették az életet, egy egyszerű formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!