Lana Del Rey és Marina and the diamonds hisznek is Istenbe?
Figyelt kérdés
Milyen vallásúak keresztények?#vallás #sztár #Isten #keresztény #mennyország #pokol #Jézus #hívő #Lana Del Rey #Marina and the Diamonds
2014. febr. 19. 15:52
1/6 anonim válasza:
Szia! Ez engem is érdekelne, de nem tudom! Viszont ezt inkább a zenével kapcsolatos rovatba kéne feltenned, mert ott talán lesz aki tudja!
2/6 anonim válasza:
Egyikük sem vallásos. (Forrás: just google it in English)
3/6 A kérdező kommentje:
okik koszi felteszem oda is :) Dde tuti ,hogy vallásosak régen olvastam valami ilyesmit ,de már nem találom
2014. febr. 19. 18:15
4/6 anonim válasza:
Ha Lana olyan nagyon vallásos lenne, akkor nem lenne ez az egyik számába: "God's that, I said baby that's alright with me".
5/6 anonim válasza:
Amúgy Lana Tropico c. kisfilmje a megváltás történetét mutatja be, szerintem vallásos egyébként.
6/6 anonim válasza:
Dalok alapján igen, de amúgy nem hinném. Bár Lana leginkább az angyal-Mennyországot emlegeti, Marina pedig az ördög-Poklot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!