Fenn tud-e maradni olyan kislétszámú keresztény közösség, ahol nincs kifejezetten vezetés?
Minden nap összejönnek, imádkozni és beszélgetni a Bibliáról.
Nincs "gyülekezeti hierarchia"
Ha a szeretetről és a kegyelemről beszélgetnek, és ezt tartják az életüknek, akkor biztos, hogy nincs baj. Ha elkezdenek betartani törvényeket, persze válogatva, azzal már elkezdtek ítélni, mert a törvénykezés és az ítélet beférkőzik közéjük sajnos, akkor nagyon vigyázz, és figyelj. Mert aki azt nem tartja be, amit ők, akkor az még nem tart ott, ahol ők, elkezdenek személyválogatók lenni a hívek, rangsorolás, és hierarchia fog kialakulni. Ez sajnos a tapasztalatom.
Gal 5,4 Elszakadtatok Krisztustól, a kik a törvény által akartok megigazulni, a kegyelemből kiestetek.
"Nincs nevük, csak keresztényeknek mondják magukat."
Dunaföldváriaknak, vagy Holic-csoportnak hívják őket, nézz utána.
Üdv.
Kedves utolsó váladzoló!
Az Úr áldjon meg ezért az infóért. Ők azok! Majdnem belesétáltam csapdájukba. Még jó, hogy csak skypen beszélgettem velük. Most azonnal letiltom őket. Megmondom őszintén éreztem, hogy valami nem kóser, hiszen egy 100 fős keresztény közösségben nem lehet találni egy családost sem elég furcsa.
Mégegyszer nagyon köszönöm.
Tényleg nem jelentkeznek. Írtam nekik egy emailt. Miért nem voltak hozzám őszinték, miért nem mondták meg, hogy a holic csoport tagjai.
Azóta mindha a föld nyelte volna el őket :)
Mégegyszer köszönöm az értékes infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!