"A Mindenható hogy tudna hibázni? Akkor máris nem Mindenható, hanem véges lény, Szerintem itt más is van.Hogy tudnak az emberek engedetlenek lenni?"
Nem Isten hibázott. Ő a szeretetének köszönhetően az embereket szabad akarattal teremtette meg, azt akarta, hogy szeretetből szolgálják Őt, nem pedig mint a robotok, akik be vannak már előre programozva. Azonban egy szellemteremtmény fellázadt és rávette az embert, hogy Ő is engedetlen legyen.
2014. febr. 17. 09:51
12/16 anonim válasza:
5-ös vagyok.
a 11-es megelőzött de nem baj.
Mert magam is azt szerettem volna mondani, hogy nem a teremtő hibázott, Ő bizalmat szavazott a teremtményeinek és lám Ők akartak keresztbe tenni neki, ezt fogja Ő helyre hozni, amit az emberek rontottak el.
2014. febr. 17. 11:15
13/16 A kérdező kommentje:
Nos, szerintem is a 11-esnek van a legértelmesebb hozzászólása.
És mi van azokkal az emberekkel, akik elve betegen születnek, azaz hihetetlenül magas agresszivitással, vagy egyéb mentális vagy pszihiátriai problémákkal?
2014. febr. 17. 11:56
14/16 sandor76 válasza:
Ez pedig az Adami bun,engedetlenseg kovetkezmenyei.
Ebbol van szabadulas.
2014. febr. 17. 15:50
15/16 anonim válasza:
Alapvetően azért lett az ember megteremtve, hogy Isten igazságának a koronatanúja legyen abban a kozmikus perben, amely Isten és Sátán között zajlik. Sajnos az ember minden felkészültsége ellenére is a rossz oldalra állt, amikor eljött az ideje a Sátánnal való találkozásnak. Isten azonban nem mondott le az emberről, hanem visszavásárolta Jézus vére árán az ember szabadságát a sátáni uralom alól, ami mindenki számára elérhető lett, aki igényli. Az igénylők pedig új szellemet kapnak Istentől, és az eredeti feladatot viszik tovább: az a küldetésük, hogy Isten igazságát bizonyítsák Jézus Krisztusban a szellemvilág és az emberek előtt, valamint az, hogy hirdessék a hírt: Jézus Krisztus visszavásárolt, ezért szabadok vagytok, csak kérnetek kell, és kijönni a börtönből! Sajnos sokan mondtak csütörtököt ezzel kapcsolatban, de mivel ez a kegyelem ideje, ezért újra tiszta lappal lehet indulni. A küldetés folytatódik.
2014. febr. 18. 10:50
16/16 ttrezi válasza:
Mert egyébként uncsi lett volna számára a világ, szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!