Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan képes Isten szeretni...

Hogyan képes Isten szeretni az embereket? Hogyan tudom én megszeretni az embereket?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodom azon, vajon miért nem tudok Isten közelébe kerülni. Néha úgy érzem sikerül de nem állandó. Aztán rájöttem, hogy valószínű azért mert nem szeretem az embereket. De egyszerűen néha felfordul a gyomrom attól, amit megélek. Pedig semmi különös nem történik csak pl. végigsétálok egy parkon, ami gyönyörű, de látok drogosokat, embereket, akik látszólag nagyon jól érzik magukat de mocskot hagynak maguk után és nem érdekli őket, tiniket akik jobb ha meg sem szólalnak mert csak káromkodás jön ki a szájukon, 12-13 éves lányok úgy öltöznek, hogy elszégyellem magam. Kicsi gyerekek szemtelenek, kiabálnak, bántják egymást.

Én nem tudom, hogyan lehet szeretni őket. Isten hogyan csinálja?

2014. febr. 13. 20:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
#5 vagyok.Kinek mi baja volt ezzel a válasszal,ha szabad megkérdeznem?Kíváncsi lettem.
2014. febr. 15. 22:43
 12/12 világvége1 ***** válasza:
Nem szereti Isten a gonoszokat – szerencsére elképesztően ritkán akad olyan szellem is a teremtmények között a különböző fizikai világokban, aki jó marad a teremtésekor.
2020. jún. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!