Mi mormon vallás alapja?
valami olyasmit tudok hogy azt hiszik Amerikából ered az élet, Afrika helyett.szóval az érdekelne hogy szerintük hogy alakult ki a Föld, meg ilyesmik. Jah, és sok mormon van?
Nekem amúgy az jön le hogy az egész lényege a Biblia kifordítása, meg hogy egy férfinak több felesége is lehet (ráadásul férfi találta ki, véletlen? nem hiszem XD. én egyébként teljesen ateista vagyok)
Minden kérdésre választ VÁRSZ, de te nem vagy képes arra, hogy tegyél érte valamit, és utánaolvass vagy azokkal beszélj, akik eszerint a hit szerint élnek:)
Micsoda dolog ez?
Noé épített egy bárkát, ami hosszú ideig kibirta az özönviz idején a viz felszinén megrakva egy csomó állattal, akkor miért ne lehetne lehetséges a hajózás? Hallottam olyanról, hogy állítólag a vikingek is eljutottak már Amerikába Kolumbusz előtt.
Amit valaki az egyimptomi hieroglifákrol meg korongokrol irt, azt nem kell komolyan venned.
Valóban azt várod, hogy majd itt mindenki helyes válaszokat fog adni?
Lehet én is csak hülyeségeket beszélek. Ha érdekel a dolog, akkor menj, és találkozz a misszionáriusokkal, és tanítanak Téged ezekről a dolgokról.
valószínüleg idővel az összes kérdésre meg fogod kapni a választ.
A misszionáriusok örömmel segítenek és tanítanak téged ezekről a dolgokról.
Melyik városban laksz?
Azért tettem fel itt a kérdésemet, mert gondoltam azért csak akad 1-2 mormon aki tud választ adni.
És nekem nem tanítás kell, hanem hogy megmagyarázzák azt, amit nem értek. Hinni úgyse fogok ilyen szedett-vedett hülyeségben.
Ha hinnék is, csak olyan vallásban hinnék, ami nem követel semmilyen anyagi ráfordítást, mert ahogy látom a vallás nem más mint pénzlehúzás.
A tanítás alatt választ kapsz a kérdéseidre. Nemtudom, hogy hány éves vagy, de ha egy 11 éves gyerek odaállna eléd, és azt mondaná, hogy a deriválás hülyeség, meg nincsenek komplex számok, és az integrálás nem létezik, akkor neked is nehéz lenne neki megmagyarázni ezeket a dolgokat, először tanítanod kéne az alapokra:)
Minden vallás igényel valamilyen ráforditást. Hogy anyagit, vagy tehetségbelit, vagy időráforditást, az teljesen mindegy.
Nem tudom, hogy tudod-e, de az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza az egyháztagok által fizetett tizedből tartja fent magát. Tehát, a legtöbb más egyházzal ellentétben, akiket az állam támogat, illetve adó 1%al támogatnak, ezt az egyházat csak azok építik, aki hisznek benne. Ha valaki számára fontos az a dolog, amiben hisz, akkor természetes dolog, hogy segíteni akarja azt. És a pénzlehuzás is érdekesnek tünik, ugyanis olyan módon van lehuzva ez a pénz, hogy igazán senki nem profitál belőle. A papsági vezetők, az egyházban szolgálók, a tanítók egyike sem kap semmiféle anyagi juttatást, szolgálatként tekintenek ezeknek a dolgoknak az elvégzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!