Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Segítenek az angyalok az...

Segítenek az angyalok az embereknek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

természetesen igen!

Eddigi életem során Rafael arkangyal volt,akiről tudtam,hogy segít a betegségben,ezek után mindíg őt kértem..

majd elmentem egy angyalkommunikációs tanfolyamra,és az ott lévő tanító egyből azzal kezdte,hogy látom közel áll hozzád rafael!

Semmilyen jel nem volt rajtam,semmit sem mondtam,ami ezt igazolta volna,ő mégis tudta..

azon a napon este találkoztam életem szerelmével,akivel azóta is teljes harmóniában élünk az első naptól fogva!!!

ezt kértem az angyaloktól,és azon a napon meg is kaptam a legnagyobb ajándékot,a kedvesemet,akivel mindent meg lehet beszélni,minden szempontból összeillünkés attól a naptól fogva nem váltunk el egymástól egy éjszakára sem..

El lettem jegyezve,és az esküvő is hamarosan meglesz,mihelyt lesz rá pénz! :)

az életben az angyalok,és a szellemi vezető aki segít rajtunk,érdemes kérni őket!

2009. dec. 8. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát, jó ha titkolózol.

Igen én valamiben hiszek. nem tudom, mi az, helyből nem angyalra tippelnék.

Megérzésekben mindenképp. Energiában, beleértve az agyi elektromos tevékenységet. A gondolat erejében. lehet, meredek, de a túlvilágban. Egyszer megközelítettem, de nem reklámozom, mert félek a diliháztól.(bár, mintha bezárták volna őket) :)

viccet félretéve, igen furcsán néznének néhányan.

Aztán az, hogy bizonyos tárgyak egyszer csak ott vannak. minden fizikai magyarázat nélkül.

Szóval, igen, azt hiszem valami van, valami segít.

2009. dec. 8. 16:36
 13/20 anonim ***** válasza:

kommentelő,ne félj a diliháztól,mert a túlvilágot már sokan elfogadják,és sokak pedig tudnak is róla...

nyugodtan beszélj róla másokkal,mert sose tudod kivel hoz össze a sors,talán pont egy hozzád hasonló tapasztalt személlyel! :)

2009. dec. 8. 16:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze-persze, aztán jönnek az ápolók :))
2009. dec. 8. 16:57
 15/20 anonim válasza:
Erre a kérdésre egy megtörtént esettel szeretnék válaszolni: [link]
2009. dec. 8. 18:01
 16/20 anonim ***** válasza:

18:01 ez igen!!

ez nem semmi sztori!

Nekem amsertamból küldték vissza a személyimet postán!!

Azért az se semmi,nem?

2009. dec. 8. 18:16
 17/20 anonim válasza:

Amszterdam??? Hmmm:-)) Ott is voltak kalandjaim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Jó olvasást, persze, ha érdekel!!!:-))

Üdv'

2009. dec. 9. 09:48
 18/20 A kérdező kommentje:
kedves 15.53 gyönyörű történet. egyetlen helyen sántít, de valójában tényleg az a legnagyobb hazugság, ami 99%-ban igaz. gondolkozz el, vajon kinek az érdekeit szolgálja az, hogy Istent teljesen kihagytad a történetedből? van egy "angyal", egy volt angyal, akinek pont ez a célja. mármint hogy az emberek ne Istennek tulajdonítsák a dolgokat. vajon ki lehet ez az "angyal"? még egy kérdés: ha Istenhez beszélhetsz imában, és Isten teremtett mindent, köztük az angyalokat is, vajon miért kell külön "angyal-kommunikációs tréningre" járni?
2009. dec. 9. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Itt most azért nics szó istenről,mivel most az angyalokról beszélünk,a kérdés is csak róluk szól.

Eszed ágába se jusson,hogy a bukott angyakok segítenek,és hogy istennel nem is beszélek!

Természetesen sokat beszélek vele is,csak itt nem láttam értelmét leírni!Amúgy igen,isten is segít,de az angyalok is mindíg köztünk vannak,és az angyalkommunikációs tanfolyam is csak arra szolgál,hogy letisztítsuk magunkban az angyalok "szavát",és egyéb segítő módszerekről,pl Atlantisz angyalai meditáció,és mindenféle varázslatos szép dolog,ami mind pozitív,tehát köze nincs semmilyen gonosz lényhez,vagy bármi máshoz!

Kiváncsiságból mentem el,és nem bántam meg,tanultam az őrangyalokról,és a programozott nemeskövekről!

Érdkes és hasznos dolgok, ajánlom neked is,és mindenkinek,akit érdekelnek ISTEN angyalai A-Z-ig

2009. dec. 9. 14:08
 20/20 A kérdező kommentje:
kedves 14.08 elösször is köszönöm, hogy nem értettél félre, és válaszoltál. az indokaid teljesen elfogadhatóak, így már értem. kérlek nézd meg a lukács 11:24-28 ig mit ír. lenyűgöző, hogy Isten szava minden helyzetre ad tanácsot, és figyelmeztetést. még egy kérdés: vajon az általad említett könyv a biblián kívűl más forrást is felhasznál? milyet? köszönöm a reakciód, és várom válaszod. peti
2009. dec. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!