Muszlimok! Felelnétek néhány kérdésemre a nem muszlimokkal való kapcsolatról?
Ha egyikötök lany, a masik pedig fiu, akkor a baratsag lehetetlen. Az iszlam ezt tiltja.
A muszlimoknak tiszteletben kell tartani a mas vallasu embereket is.
:) Gondoltam. Ha igazhitü muszlim lenne, akkor ö sem baratkozna lanyokkal. Ha nem nagyon tartja a vallast, akkor lehet hogy baratkozik.
Amugy azon is sok mulik, hogy hol született. Mert aki esetleg arab orszagbol jön, biztos hogy nem csak baratkozni akar. Ezt elhiheted. Nem akarlak bantani, de ez az igazsag.
Akik mar itt születnek Europaban, teljesen masabb a felfogasuk. Ök el tudnak kepzelni egy fiu lany baratsagot(neveles kerdese).
Na, ez aztán az elfogulatlanság!
Bibliai választ adtam, hogy ne legyünk felemás igában (vagyis nem ajánlott házasságkötés nem kereszténnyel), és azokat töröltetted.
Tényleg igaz az - szintén a Bibliából - hogy sokan nem fogadják el az Igazságot, hanem viszket a fülük és számukra kedves szavakat részesítenek előnyben az Igazsággal szemben.
Csak azt nem értem: miért írod ki a kérdést, ha nem fogadod el azt, amit a Bibliából idéztem?
Ja,csak önigazolást keresel...
Bocs! Elnéztem a kérdést!
Így a 4. válasz tárgytalan, nem ide szántam! Bocsánat!
Én is furcsállottam :-) de ha nem ide szántad akkor jó
Egyébként várok még válaszokat vagy magyarázatokat.
Én muszlima vagyok, de nincsenek fiú barátaim, mivel nem helyes a nő-férfi barátság. De ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok a fiú ismerőseimmel jóba.. :)
Viszont a te esetedben, mivel te nem vagy muszlim, még jobban nem megengedett a barátságotok. De azért lehettek jóban, nem kell ezért haragudnod rá. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!