Hogy lehetséges ez?
Hogy pontosan,hogyan csinálta azt nem tudom.Annyit tudok,hogy az élet végtelenségéből adódóan szinte bármi lehetséges,azonban a legtöbb embert a hiedelmei és berögzöttségei korlátozzák a képességeik,tudásuk kiterjedésében.A legtöbben behatároljuk a dolgokat,"fizika,kémia,biológia" de gyakran még vallás szinten is,mert ezt tanították az iskolában,meg akárhol.Így aztán azt hisszük csak az lehetséges,amit a fejünkbe ültettek,a nyitottságot kizárjuk magunkból.
http://www.youtube.com/watch?v=xQyKYiMRRmk
31:58-tól 36:13-ig van egy fontos rész.
„Hogy lehetséges ez?”
Úgy, hogy létezik egy alig ismert magasabb rendű természeti törvény amely alkalomadtán bármely más természeti törvényt felülír, és egy ilyen alkalom lehet az ember tökéletes utasítása.
Az ember nem ismeri ezt a törvényt, és következetesen ha egy nagyon szembetűnő dolog történik, amit az ismert természeti törvények alapján nem lehet megmagyarázni, akkor a hívők csodáról, isteni beavatkozásról beszélnek, a szkeptikusok pedig kitalálnak sokféle magyarázatot. Ilyenkor ez a törvény érvényesült.
Ez a törvény ma is, és mindig is érvényes, de mivel az ember nem ismeri, azért ilyen dolgok csak ritkán, véletlenszerűen történnek. Názáreti Jézus ismerte ezt a törvényt (Istent) és képes volt tudatosan alkalmazni.
Ez a törvény Isten egyik 'arcvonása', ez Isten hatalmát képviseli.
"Az ember nem ismeri ezt a törvényt, ..."
Te akkor nem ember vagy? Vagy honnan ismered ezt az állítólagos törvényt, ha az ember nem ismeri? Ha viszont nem ismered ezt a törvényt, akkor honnan tudod, hogy ez érvényesül az általad felsorolt esetekben? Hiszen ha nem is ismered, akkor nem is tudhatod, hogy az érvényesül-e vagy sem...
Agyrémek ezek a "tényként" előadott kitalációk.
# 13/ ma 11:16
De, ember vagyok, csak az egyszerűség kedvéért írtam így, talán jobb lett volna ha azt írom hogy:
"Az ember csak kevésbé ismeri ezt a törvényt, ..."
„Vagy honnan ismered ezt az állítólagos törvényt, ha az ember nem ismeri?”
Az igazság az, hogy én is csak parányi részben ismerem, az 'Isten' fogalma ugyanis oly terjedelmes, hogy mi halandók nem vagyunk képesek teljes egészében ismerni. Azt azonban tudom, hogy létezik, hiszen én is létezem, kell tehát hogy Isten legyen.
Ez a magasabb rendű természeti törvény, mint ahogy már írtam, Isten egyik 'arcvonása', melyet mi közelebbről is megismerhetünk, mint ahogy Názáreti Jézus megismerte.
Nem, ezek nem agyrémek, nem kitalációk ez valóság. Nincs az a szerencsétlen ember aki élete folyamán nem szembesülne Isten valamely arcvonásával.
Sajnos ezt a cikket amelyet idéztem nem tudom linkelni, mert nem magyarul olvastam. Megpróbálok belöle fordítani.
A rádióasztronómusok állandóan hatalmasabb struktorákat fedeznek fel a az ürben, amit már meg sem lehet érteni az emberi felfogással. Az úgynevezett U1.27 aktív kvazarok szupercsoportját fedezték fel, amelynek a nagysága 4 milliárd fényév.....
No most eszembe jutott, hogy próbáld meg a keresöbe beírni hogy találsze-e információt az U1.27 kvazarokról. Ha találsz valamit magyarul hálás leszek ha belinkeled
A bibliai csodákban nem úgy kell hinni, hogy csiribi csiribá és a semmiből lett valami... a legtöbb esetben Isten a természet feletti hatalmát használta fel, hogy véghezvigye az akaratát. Itt egy érdekes cikk, amiben 3 kérdésre kaphatsz választ: 1. ELLENVETÉS: Mivel a csodák ellentmondanak a természet törvényeinek, nem is fordulhatnak elő.2. ELLENVETÉS: A bibliai csodáknak az a céljuk, hogy híveket nyerjenek.3. ELLENVETÉS: A csodák pusztán a laikusok által félreértelmezett természeti jelenségek.
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!