Hogy lehetséges ez?
Szia!
Pontosan. Lehetetlen. Ezért is nevezik a kenyérszaporítás csodájának. Egyébként a Teremtés is ellentmond mindezeknek, sőt, az is, hogy Jézus vizen járt, vagy hogy halott embert támasztott fel...
Üdv. Péter
Nem az számít, hanem pontosan ami utána következik a történetben....(a csodák csak elterelik a lényegről a figyelmet).
A legjobb magyarázat eddig, amit hallottam egy tanútól (persze ő nem értett vele egyet), hogy az emberek elkezdték megosztani egymással a kaját.
Egyébként meg Jézusnak lehetséges volt.:P
Bár sok módon lehet kiforgatni még a történetet.
Például romlott volt a hal és inkább mindenki azt mondta, hogy már nem éhes :D Csak akkor a folytatásnak nincs értelme...
Nagyon egyszerű a válasz, bár ez csekély magyarázat azoknak akik emberi szemmel nézik az eseményeket.
S nem kell túl misztifikálni sem.
Jézus az Atyjától kapott természet feletti képességgel tudta ezt megvalósítani, ahogy a többi dolgot is.
A Teremtőnél semmilyen fizikai , kémiai, vagy biológiai korlát nincs, ezért nevezik mindenhatónak.
Ő felette áll minden törvénynek,hiszen azokat is Ő hozta létre, és a szándéka érdekében úgy használja fel a képességét, hogy az megvalósuljon.
Ezért is méltó arra a névre amit adott magának, mert a szelleme más néven a mindenható képessége bármire használható. azzá válik amivé válnia kell egy cél elérésében.
Persze, és ezt 2, perc alatt.... :(
Miért kell ennyire ledegradálni a teremtő hatalmát?
Miért ne?
Elektrolízissel und részecskegyorsítóval megbuherálták kicsit az akváriumot:)
Gyerekek, tegnap olvastam egy tudományos cikket a világürrel kapcsolatban. Azt írják, hogy a tudósok a kutatásaik során olyan dolgokat fedeznek fel, ami a feje tetejére állítja a már elfogadott tényeket, söt megrendíti Einstein elfogadott nézeteit.
Elnézést kérdezö ezért a komentáromért, de csupán azért írtam le, hogy vannak dolgok, amiket egyszerüen fel nem tudunk fogni.....
"Gyerekek, tegnap olvastam egy tudományos cikket a világürrel kapcsolatban. Azt írják, hogy a tudósok a kutatásaik során olyan dolgokat fedeznek fel, ami a feje tetejére állítja a már elfogadott tényeket, söt megrendíti Einstein elfogadott nézeteit. "
Tudnád linkelni ezt a cikket? Mert nekem nem hangzik túl tudományosan, a beharangozásod alapján. Vagy a cikk nem tudományos (áltudományos hablaty), vagy csak Te nem értetted hogy mit ír. Ezért lennék kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!