Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten egy személytelen erő?

Isten egy személytelen erő?

Figyelt kérdés

Számodra mit jelent Isten?

Mi jut leghamarabb eszedbe róla?

Mi a Biblia tanitása Istenröl?

#Isten #Biblia #személytelen erő
2014. febr. 5. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszoló

Nem sértődtem meg

Nem nem vagyok Jehovista, hanem annak az Istennek vagyok a Tanúja akit Jehovának hívnak.

S nem vallás vagyunk hanem életutat, életformát élünk, amilyet Jézus tanított, és bemutatott.

Ilyen szó nincs is a Bibliában, s akkor ezzel az erővel lehetne a Jézust Istenként imádókat is Jézusistáknak, vagy krisztusistáknak nevezni.

S nem vagyok selyem hernyó sem, csak vannak dolgok amik rosszul esnek azoknak akiknek bántják a hozzátartozójukat, A Baptista pedig nem Isten neve.

2014. febr. 6. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Jehova Tanúja!

Azért kicsit furcsa, hogy csak azért tesztek fel kérdéseket, hogy utána megadjátok a vezetőitek által tanított szerintetek helyesnek tartott válaszokat! Ha valaki értő füllel és szemmel olvassa a Bibliát, és hajlandó elszakadni az őt befolyásolni akaró személyek hatásától, egyértelmű számára, hogy Isten személy, és a Fia szintén nem lehet más, mint csak isteni személy, aki földi élete során önként letette istenségét, nem élt isteni hatalmával. A Szentlélek ugyanúgy isteni személy. Erről határozott igei kijelentések vannak.

2014. febr. 6. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es válaszoló.

Abban egyet értek veled, hogy Jehova tanúja ne tegyen fel kérdéseket azért, hogy választ adjon, és régóta vagyok itt fent, és erről már volt szó

De némelyek sajnos nem tudni miért nem értenek a szép szóból.

Én soha nem tettem fel egyetlen kérdést sem, s ha feljövök az oldalra amikor időm van csak válaszolni jövök, és megismerni az emberek gondolkodását, és érdeklődési körét, miben lehet segíteni.

Más szándékom nincs, mindig az egyénre bíztam, mit kezd a válasszal, amit ha hihetetlen is a biblia alapján igyekszem megadni, nem a saját agyamból.

A Testvéreink pedig akik a szellemi eledelről gondoskodnak nem erőltetik rá senkire a Tanulást, és amit írtak vagy írnak, együtt vizsgáljuk meg rendszeresen, hogy a bibliában úgy vannak-e ezek.

Ha valamit pedig nem értünk akkor várunk a Teremtőre, hogy időben adja meg a logikus, és a szent szavával összhangban levő választ, és nekem semmi csalódást nem okozott még ez.

2014. febr. 6. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Láthatatlan, anyagtalan, teljhatalmú, örökké létező, mindenütt jelen levő az Idő, azaz Isten:

[link]

2014. febr. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!