Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallás az amelyik a...

Melyik vallás az amelyik a legkevésbé szimpatikus?

Figyelt kérdés

és miért?

Itt most nem vallást akarok lejáratni egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!kultúrált válaszokat várok:)

2009. dec. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
90%

a Jehova... teljesen kiforgatja az eredeti Bibliát és olyan hülye szabályai vannak,hogy az hihetetlen...utánuk a keresztények, akiket nem bírok (mert mindig meg akarnak téríteni és jönnek nekem az Isten akkor is szeret téged mártírszöveggel...)

üdv, egy hitvak

2009. dec. 5. 11:56
 22/55 anonim ***** válasza:
59%
Utolsónak: szerintem a kérdező nem arra kívéncsi, hogy melyik vallás követői nem szimpatikusak, hanem maga a vallás, tanításai stb. Minden vallásnak EMBEREK a követői, akik KÜLÖNBÖZŐEK, tehát az, hogy az egyik keresztény, vagy JT, vagy akármilyen vallású ember olyan, amilyen, nem jelenti azt, hogy az összes többi ugyanolyan vallású ember olyan. Nem kéne általánosítani.
2009. dec. 5. 12:12
 23/55 anonim ***** válasza:
83%

Nem értek egyet az előttem szólóval.

Bár az illető tényleg a hívekről beszél, de ez a vallásra is igaz.

Jehova Tanúinál a vallás szabályairól beszél, a kereszténység pedig missziós vallás.

2009. dec. 5. 12:18
 24/55 anonim ***** válasza:
91%
azok, amelyek mögött e világ istene, sátán áll.
2009. dec. 5. 13:36
 25/55 anonim ***** válasza:
71%
kereszténység
2009. dec. 5. 13:36
 26/55 anonim ***** válasza:
86%
a 13:36-osnak igaza van!!!
2009. dec. 5. 14:07
 27/55 anonim ***** válasza:
78%

Akkor fejtse ki, hogy miért!

Mert ez volt a kérdés

2009. dec. 5. 14:14
 28/55 anonim ***** válasza:
57%

13:16 os vagyok :) köszönöm

Persze, sok olyan vallás van, ami tele van számunkra ellenszenves dolgokkal, de ez az, amelyikbe kénytelen voltam jobban belefolyni.

Alapbol az egy isten irányit fenn mindent teoria nem jön be nekem. Mi az, hogy van 1 felsőbbrendű valaki, aki irányit minket? Nem vagyunk mi marionett bábuk.

A másik dolog meg, ami mégjobban taszit benne, az az eszméletlen vaksága.

Annyira leragadt a multban, hogy a mai világhoz már elég nehéz formálni. A keresztes háboruk, inkvizicio, isten nevében gyilkolás (oké, mondhatjátok h iszlámban is benne van, de az minket nem érint ennyire), a fanatizmus és az elvakultság...

Meg az egész vallásunk olyan meseszerű. Isten csak jó, megment mindenkit a Bibliában, felgyógyítja a bénákat, haldoklókat, olykor a halottakat is. Ebből ma mit látunk? Semmit!

2009. dec. 5. 14:16
 29/55 anonim ***** válasza:
67%
bocs, 13:36, nem 16 os voltam (előző)
2009. dec. 5. 14:17
 30/55 anonim ***** válasza:
69%

MINDEN vallást,ahol térítenek,nem beszélhetjük rá embertársainkat a mi álltalunk jónak ítélt dolgokra!Mi van,ha tévedünk?Azt mondjuk a megtérítetteknek,hogy,ja,bocsika?!?

Ezen kívül a zsidó vallás,mert aki nem zsidó,azt elég csúnyán illetik,a sátánistákat,mert a saját testük imádata mellett gonoszságot és rossz cselekedeteket sem vetik meg...

2009. dec. 5. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!