Melyik vallás az amelyik a legkevésbé szimpatikus?
és miért?
Itt most nem vallást akarok lejáratni egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!kultúrált válaszokat várok:)
Talán a mormonok és/vagy a szcientológia.
Mindkettőt alapvetően mondvacsináltnak tartom, aminek pusztán politikai célzata van. A mormon vallásnak az önálló amerikai vallás, és szcientológiának pedig pusztán a pénz
A zsidóságot nem mondom, mert számomra az elsősorban vér és nem vallás, de ha kizárólag vallás lenne, akkor azt mondanám első helyen.
Így marad a kabbalizmus és a szcientológia, az ok ugyanaz: ennyi erővel én is hihetnék az RTL klub istenében és nyithatnék TESCO templomot. Hülyeség és nevetséges :)
Nem szeretem a zsidó-keresztény kultúrát. Nem tudok azonosulni a tanítással, és nem értek egyet az egyház politikai gazdasági szerepvállalásával sem.
Nem szeretem az iszlámot. Harcos és fanatikus. Egy vezetőjük mondott valami ilyesmit : "Az iszlám egy békés vallás. Aki mást mond azt megöljük."
ami nagy balf@szság!!! pl a kereszténység! utálom! sajnos elvileg az vok én is! az egós buz.i szöveg, hogy isten így-úgy énekelj, szenvedj a misén, imádkozz, pazarold ilyen balf@szságokra az időd, ne szexelj házasság elött és ha késöbb kiderül hogy szar a szex, akkor szenvedj. egy rohadt baz.meget nem mondhatsz. és mi olyanok vagyunk mint az isten, csak ő okosabb, szebb, felsőrendűbb, stb.. mi csak hülye képmások vagyunk, akik szenvedünk egész életünkben, mert semmit sem szabad.
és az ku.rvaist.en hogy pap leszek :D
bocsánat a ronda szövegért, alapjáraton nem vagyok ilyen, csak ez a dolog valóban nagyon kicsapta a biztosítéékot nálam. mégegyszer, bocsánat :)
14/L
A hinduizmus nem.
Az pont hogy pacifista.
És nem csak szóban
A kereszténység, és általában az egyistenhitű vallások. Alapjaiban rossz az egész filozófiai rendszerük. Megpróbálják bemesélni, hogy bűnös vagy egy olyan bűnben, amit nem te követtél el.
Én nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ha tényleg létezik egy olyan isten, amilyet a Bibliában leírtak, aki jó, mindent megbocsát, mindent tud, stb., akkor így nézne ki a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!