Melyik vallás az amelyik a legkevésbé szimpatikus?
és miért?
Itt most nem vallást akarok lejáratni egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!kultúrált válaszokat várok:)
ma 20:53:lehet változni fog még a véleményed a vallásról ha már kicsit több élettapasztalatod lesz!Azért köszönöm a hozzászólásoadat!
ma 20:35 igen szerintem jól látod a dolgot de nem szeretnék jellemezni 1 vallást sem!
ma 21:13 érdekes gondolatot vetettél fel!Az a baj külömböző vallások külömbözőféleképpen ábrázolják Istent így nehéz dolga van az embernek
Kedves 21:13-as!
Isten megteremtette a világot, de az már az ember szabad akaratára van bízva hogy hogyan formálja.
Ha Isten nem hagyná, hogy rosszul cselekedjünk, akkor most arról prédikálnál, hogy "és hol a szabad akarat?"
JT
körömszakadtáig annak akarja beállítani magát, ami sose volt, kereszténynek, a Biblián alapulónak
fanatikus, emberellenes
Jehova Tanúi ra gondolt
szerintem én se kedvelem őket
Jah! Értem.
Róluk nem tudok sokat. De amit hallottam, az nem túl jó
Nem akarok senkit sem megbántani, de nekem a hinduizmus a legkevésbé szimpatikus.
A hinduizmus kaszttal jár, ahonnan nem lehet kitörni, ezzel megfosztja az embert attól a reménytől, hogy jobb sorsa lehet. Lehet... a következő életében.
A hinduizmus fő problémája az érinthetetlenség. A tehén szent, de vannak emberek, akiknek az árnyéka nem vetülhet egy tiszta kasztú emberre? Korlátozva van, kikkel lehet együtt étkezni, és kitől lehet vizet elfogadni, különben kitaszítják a kasztból, és az ember tisztátalan lesz addig, amíg meg nem tisztul, ami nem könnyű, és még a kaszttanácsot is meg kell vendégelni. Ráadásul még az öntudatlan állapotra, vagy az életveszélyre sincsenek tekintettel.
Bővebben:
Nem igaz az sem, hogy a kezükhöz nem tapadt vér. Indiában rágyújtják a kocsit vagy a házat a keresztényekre.
Ettől azonban magukat a hindukat nem utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!