Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallás az amelyik a...

Melyik vallás az amelyik a legkevésbé szimpatikus?

Figyelt kérdés

és miért?

Itt most nem vallást akarok lejáratni egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!kultúrált válaszokat várok:)

2009. dec. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

ma 20:53:lehet változni fog még a véleményed a vallásról ha már kicsit több élettapasztalatod lesz!Azért köszönöm a hozzászólásoadat!

ma 20:35 igen szerintem jól látod a dolgot de nem szeretnék jellemezni 1 vallást sem!

ma 21:13 érdekes gondolatot vetettél fel!Az a baj külömböző vallások külömbözőféleképpen ábrázolják Istent így nehéz dolga van az embernek

2009. dec. 4. 21:22
 12/55 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 21:13-as!

Isten megteremtette a világot, de az már az ember szabad akaratára van bízva hogy hogyan formálja.

Ha Isten nem hagyná, hogy rosszul cselekedjünk, akkor most arról prédikálnál, hogy "és hol a szabad akarat?"

2009. dec. 4. 22:39
 13/55 anonim ***** válasza:
86%

JT

körömszakadtáig annak akarja beállítani magát, ami sose volt, kereszténynek, a Biblián alapulónak

fanatikus, emberellenes

2009. dec. 4. 22:42
 14/55 anonim ***** válasza:
79%

JT? Az mi?

Most miről beszélsz?

2009. dec. 4. 22:49
 15/55 anonim ***** válasza:
84%

Jehova Tanúi ra gondolt

szerintem én se kedvelem őket

2009. dec. 4. 22:50
 16/55 anonim ***** válasza:
90%

Jah! Értem.

Róluk nem tudok sokat. De amit hallottam, az nem túl jó

2009. dec. 4. 22:51
 17/55 anonim ***** válasza:
2009. dec. 4. 23:50
 18/55 anonim ***** válasza:
91%
A Tanuk.
2009. dec. 5. 08:13
 19/55 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarok senkit sem megbántani, de nekem a hinduizmus a legkevésbé szimpatikus.

A hinduizmus kaszttal jár, ahonnan nem lehet kitörni, ezzel megfosztja az embert attól a reménytől, hogy jobb sorsa lehet. Lehet... a következő életében.

A hinduizmus fő problémája az érinthetetlenség. A tehén szent, de vannak emberek, akiknek az árnyéka nem vetülhet egy tiszta kasztú emberre? Korlátozva van, kikkel lehet együtt étkezni, és kitől lehet vizet elfogadni, különben kitaszítják a kasztból, és az ember tisztátalan lesz addig, amíg meg nem tisztul, ami nem könnyű, és még a kaszttanácsot is meg kell vendégelni. Ráadásul még az öntudatlan állapotra, vagy az életveszélyre sincsenek tekintettel.

Bővebben:

[link]

Nem igaz az sem, hogy a kezükhöz nem tapadt vér. Indiában rágyújtják a kocsit vagy a házat a keresztényekre.

Ettől azonban magukat a hindukat nem utálom.

2009. dec. 5. 10:15
 20/55 anonim ***** válasza:
92%
Én az ilyen világvégés vallásoktól tudok kiakadni, tudjátok, azok a szekták, akik kitalálnak egy időpontot, hogy akkor lesz a világvége, összegyűlnek, mindenki megmérgezi magát, aztán meghalnak. A hideg kiráz tőlük, szerintem ez nagyon durva.
2009. dec. 5. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!