Vajon Istennek mindegy, milyen imádatot mutatunk be neki?
Figyelt kérdés
vagyis minden vallás a Teremtőhöz vezet?2009. dec. 4. 09:29
1/52 anonim válasza:
mindegy neki. Cselekedetekből ítél. Nem nézi hogy Allah , Buddha, Krisna ,Isten vagy Jehova a neve. Azt nézi , hogy ott legbelül mi van. Ha egy zsidó kezetnyújt egy kereszténynek, szászszorta jobbat tesz, mint egy jehova tanúja, aki egy elferdített bibliát tanulmányoz. Az igazság szabaddá tesz.
2/52 anonim válasza:
Én mindig azt hallottam hogy egy isten van. Most akkor mégsem???
3/52 anonim válasza:
Egy az isten, ebből is látszik. Nem mindegy , mi a neve?? Név alapján kell beazonosítani?
4/52 anonim válasza:
Akkor mért adnak neki nevet ,ha egy az isten ?
5/52 A kérdező kommentje:
téged hogy hívnak? nem mindegy mi a neved? téged név alapján tudnak azonosítani? egy zsidó személy, aki tagadja Jézust, tényleg elfogadható Isten előtt? ha az igazság szabadokká tesz, akkor az, ami nem igazság, rabbá. vagy az igazság egyenértékű a hazugsággal? válaszokat várok!
2009. dec. 4. 10:01
6/52 anonim válasza:
JT :)
Nem, nem mindegy! Aki Krisnát vetette fel, Krisna egy többistenhívő kultúra egyik istene- tehát eleve nem lehet az egyetlen Isten, Buddha nem is isten, hanem egy történelmi személy.
Isten világosan kinyilatkoztatta, milyen formában kell őt imádni, és ennek fenntartására és hirdetésére meg is alapította Egyházát, mely ma is fennáll, és a "pokol kapui sem vesznek diadalmat rajta".
7/52 anonim válasza:
Születési dátum alapján be tudnak azonosítani pl, mert van születésnapom. Meg ha hozzávesszük a névnapomat , még inkább beazonosítható vagyok. Ezenkívül még vagy 10 ugyanolyan nevű rohangászik , mint én. a zsidókat nem ítélem el, és nem hiszem, hogy Isten ezt tenné. Ők "megálltak" egy szinten, és szentül várják a "zsidók királyát" eljönni. Mégis , simogatja a lelkemet ha egy zsidó segít nekem, egy "fanatikus" kereszténynek, és nem bonyolódok vele teológiai vitákba. Az hogy valamit nem ismerünk még nem tesz rabbá. Az tesz rabbá, ha valamit nem ismerünk, de megelégszünk azzal, amit mások mondanak róla; hogy csakis az a jó és elfogadható.
8/52 anonim válasza:
Téged hogy hívnak? nem mindegy mi a neved? téged név alapján tudnak azonosítani?
1. nem mindegy?
2. nem , mert meg kell másoktól különböztetni
3. igen
Te vallásos vagy???
9/52 A kérdező kommentje:
ez egy igazi válasz! melyik ez az egyház szerinted? jt:-)
2009. dec. 4. 10:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!