Miért útáljátok Jehova tanúit?
A térítési módszerük miatt. Tapadnak, erőszakosak, rámenősek. Mindezeket tapasztalatból mondom, mert velem is próbálkoztak. Legközelebb azt mondom, hogy ki vagyok közösítve. Miért? Csak.
A Biblia félremagyarázása miatt. Sok mindent félremagyaráznak, más dolgokat szó szerint vesznek. Köszönöm, nem leszek Tanú. Maradok katolikus.
Azért utállnak benünket egyesek, me nem ismernek!!
Kedves válaszadok arra nem gondoltattok még,h milyen rossz annak aki nem ünnepli a karácsonyt és mégis ott a fa ???pl.:az oviba??
Elutasitjuk a vértranszfuziot.Vajon miért??Hányan haltak meg me kaptak vért??Milyen következményei lehetnek a vértranzfuzionnak??Hányan kaptak betegséget vér miatt??és ennek következményeképp hányan haltak meg?? Szerintettek mé nem adnak vért orvosok maguknak v családtagjaiknak??Elkénne gondolkodni rajta és nem ártanna utánna nézni esetleg....
15:41 nek.
Nem tudom,hogy Te mit tennél ha a gyerekednek az az egy esélye lenne hogy túléljen valamit? Persze igazad van.....nehogy már más vére kerüljön bele...haljon meg inkább. Majd utána lehet bűntudatod....ja,az sem lehet mivel a vallásodat előtérbe helyezed a szeretteiddel szemben. Te "jól" cselekednél. Persze sajnálnám a gyerkőcöt,de nem a fa miatt hanem a családja miatt.
Azt elhiszem hogy hány embernek ártott már a vérátömlesztés,de mennyinek segített is.......
többen utálnak titeket azért, mert ismernek
mit gondolsz, kinek rosszabb? akinek nem jelent a fa semmit, és néznie kell pár napig, vagy akinek jelent, és nem láthatja, és nem ünnepelheti azt amit szeretne?
nesze neked vallásszabadság, ezt teszik mindenhol a keresztényekkel
Én nem útálom őket, mert Krisztus azt mondta, hogy szeresd felebarátodat.
De ettől függetlenül meg kell látni, hogy ők egy szekta, akik alapvető bibliai tanításokat utasítanak el, mint például Jézus istensége, vagy a Szentháromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!