Miért útáljátok Jehova tanúit?
mert félremagyarázzák a Bibliát, és ezzel sokakat félrevezetnek
a nácikat is utálom, mégse találkoztam eggyel se, a 2 nem feltétlen függ össze
Erőszakosak. Tapadnak rád az utcán, alig lehet őket lerázni.
Ezeket azokra értem akik járják az utcákat meg becsöngetnek.
Náluk is vannak kivételek. Egyik barátom is az, mégsem erőltet semmit. Komolyan már a múltkor nagyon mérges voltam. Nem igaz hogy ezeknek nincs más dolguk. Nem tudtam szabadulni tőlük, mivel van jómodorom nem csaptam rájuk az ajtót. Szépen mondtam nekik ,hogy nem érdekel. De ők azt szerették volna hogy "boldog" legyek. Erre azt mondtam hogy most is tökéletesen boldognak érzem magam. Akkor kapcsoltak. Nem utálom őket,de én sem járok hozzájuk rájuk erőltetni a saját vallásomat.
ma 14:28
pontosan
a jehovásokat pedig azért, mert hamis tanításokat terjesztenek, ahhoz, hogy ezt megállapítsam, a Bibliát kell ismernem, nem egy tucat Tanút
Egyrészt azért, mert nem szeretem a házalókat. Mindegy nekem ha eladni akarnak vagy téríteni. Ha majd át akarok térni, akkor hívni fogom őket, de ne akarjanak a lakásomba, a saját életterembe betörni, én sem lógok a nyakukba. Rakjanak a postaládába prospektust, vagy amit akarnak, de ne ragadozó módjára üldözzenek.
Másrészt bizonyos tanaikat nem tudok elfogadni, és inkább fanatikusnak hiszem őket, mint hívőknek. Náluk esik meg, hogy inkább meghal a gyerekük, ha vért kell neki adni, mert azt tiltja a vallásuk, pedig megmenthetnék. Számomra ez nem elfogadható, én nem tudnám ilyesmi miatt feláldozni a gyerekem vagy bárkit.
Ez a karácsonyfa dolog meg tényleg kiakasztó lehetett! Miért ne ünnepelhetné a többség a karácsonyt? Azért mert ők nem teszik a többi kis óvodásnak legyen rossz? Nah erről a fanatizmusról beszéltem, semmi más nem számít csak a saját hitük. Tényleg felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!