Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért útáljátok Jehova tanúit?

Miért útáljátok Jehova tanúit?

Figyelt kérdés
anélkül, hogy ismernétek őket?
2009. dec. 3. 14:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Tapadnak,és erőszakosak.
2009. dec. 3. 14:11
 2/26 A kérdező kommentje:
konkrét tapasztalatokat, amik VELED estek meg, tudtok írni?
2009. dec. 3. 14:14
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
jönnek-jönnek-jönnek és próbálkoznak, ez a tapasztalatom. de legközelebb ha próbálkoznak, akkor azt mondom, hogy sátánista vagyok, hátha akkor békén hagynak.
2009. dec. 3. 14:19
 4/26 anonim ***** válasza:
64%

mert félremagyarázzák a Bibliát, és ezzel sokakat félrevezetnek

a nácikat is utálom, mégse találkoztam eggyel se, a 2 nem feltétlen függ össze

2009. dec. 3. 14:20
 5/26 A kérdező kommentje:
miért útálod a nácikat? talán azért, mert igazságtalanúl, előítélettel bántak olyan emberekkel, akiket nem is ismertek, csak a vallási hovatartozásukat tudták, és ez alapján nyílvánították őket alacsonyabbrendűnek, és megvetésre méltónak?
2009. dec. 3. 14:28
 6/26 anonim ***** válasza:
85%

Erőszakosak. Tapadnak rád az utcán, alig lehet őket lerázni.

Ezeket azokra értem akik járják az utcákat meg becsöngetnek.

Náluk is vannak kivételek. Egyik barátom is az, mégsem erőltet semmit. Komolyan már a múltkor nagyon mérges voltam. Nem igaz hogy ezeknek nincs más dolguk. Nem tudtam szabadulni tőlük, mivel van jómodorom nem csaptam rájuk az ajtót. Szépen mondtam nekik ,hogy nem érdekel. De ők azt szerették volna hogy "boldog" legyek. Erre azt mondtam hogy most is tökéletesen boldognak érzem magam. Akkor kapcsoltak. Nem utálom őket,de én sem járok hozzájuk rájuk erőltetni a saját vallásomat.

2009. dec. 3. 14:29
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

ma 14:28

pontosan

a jehovásokat pedig azért, mert hamis tanításokat terjesztenek, ahhoz, hogy ezt megállapítsam, a Bibliát kell ismernem, nem egy tucat Tanút

2009. dec. 3. 14:31
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
A gyerekem ovis csoportjában nem volt tavaly Karácsony,és még fa sem,mert a Jehovás szülők kiverték a dilit.Kösz.
2009. dec. 3. 14:34
 9/26 anonim ***** válasza:
65%
felháborító!
2009. dec. 3. 14:38
 10/26 anonim ***** válasza:
85%

Egyrészt azért, mert nem szeretem a házalókat. Mindegy nekem ha eladni akarnak vagy téríteni. Ha majd át akarok térni, akkor hívni fogom őket, de ne akarjanak a lakásomba, a saját életterembe betörni, én sem lógok a nyakukba. Rakjanak a postaládába prospektust, vagy amit akarnak, de ne ragadozó módjára üldözzenek.

Másrészt bizonyos tanaikat nem tudok elfogadni, és inkább fanatikusnak hiszem őket, mint hívőknek. Náluk esik meg, hogy inkább meghal a gyerekük, ha vért kell neki adni, mert azt tiltja a vallásuk, pedig megmenthetnék. Számomra ez nem elfogadható, én nem tudnám ilyesmi miatt feláldozni a gyerekem vagy bárkit.

Ez a karácsonyfa dolog meg tényleg kiakasztó lehetett! Miért ne ünnepelhetné a többség a karácsonyt? Azért mert ők nem teszik a többi kis óvodásnak legyen rossz? Nah erről a fanatizmusról beszéltem, semmi más nem számít csak a saját hitük. Tényleg felháborító.

2009. dec. 3. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!