Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a bibliai alapja a purgatór...

Mi a bibliai alapja a purgatóriumnak?

Figyelt kérdés
Kérem, csak katolikus hozzáértők válaszoljanak, trollok kíméljenek és azok is, akik a Bibliát csak jírből ismerik, mégis szeretnek véleményt mondani róla.
2014. jan. 20. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, a kereszténység egyes vallásai lettek hitehagyottak, amikor pogány szokásokat vettek át megalkuda a pogányok elött hogy minél több hivei legyenek!!!
2014. jan. 20. 20:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Számomra elég nyilvánvaló, hogy a test hal meg, erről beszél az Ótestamentum, Jézus és az apostolok, hisz a test porból lett és azzá lesz. De ez hol bizonyítja, hogy nincs lélek? Hogy nincs azonnali ítélet? Mert a Biblia ezeket írja és attól mert valaki nem érti, vagy az emberi tanitója mást tanított neki, és ő azt követi vakon, az attól még le van írva. Bár példázatnak hazudják azokat a részeket....

És ahogy elnézem eszetek se sok van, mert beugattok, mint veszett, holott direkt kértem, hogy aki nem ismeri, nem tudja értelmezni, mert agymosott, az ne írjon! Katolikus hozzáértők válaszát vártam, nem habzószájú hülyékét!

2014. jan. 21. 08:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdezö nem bírom ki hogy írjak. Lehet hogy a kezemre kéne ülnöm.

De olyat nevettem az utolsó szövegeden, ahogy begurultál. Pedig én is várom a testvéreid hozzászólását, de remélem kivárom, talán ír valaki értelmes katólikus választ :-)

2014. jan. 21. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!