Bérmakeresztnevet vagy mit kell választanom, ha írok párat megmondanátok, hogy szent nevek-e?
Figyelt kérdés
Pl. Edvina, Szeréna, Rafaella.2014. jan. 19. 14:57
1/5 anonim válasza:
A kérdésed megfogalmazásából nekem az jön le, hogy fogalmad sincs az egész jelentőségéről.
Lehet, át kellene gondolnod ezt.
Itt olvashatók a nevek, amik közül lehet választani:
Üdv,
egy felnőttként katolizált
2/5 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el a bérmálkozást egy időre. Ha nem hiszel Istenben és csak szokásból teszed ezt, hidd el semmire sem mész vele.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval: inkább gondold ezt még át..
A bérmálkozáskor választunk egy szentet, akinek az élete megfog, inspirál minket. Az ő neve lesz a bérmanevünk. Ehhez olvasgatni kéne a szentek életrajzát.
5/5 A kérdező kommentje:
Gondolatolvasó vagy, azt választottam. De nemtudom, gondolkodom még az Appollónián vagy a Gertrúdon.
2014. febr. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!