Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tessék, gratulálok istennek!...

Tessék, gratulálok istennek! Csak tudnám, hogy miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 18. 23:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%

"Azért mert a szülők nem az Ő védelme alatt álltak. NEm volt szövetségkötésük, ki voltak szolgáltatva sátánnak és nagy eséllyel generációs dolog is lehetett még pluszban.

"játszott" náluk."

Még szerencse, hogy olyan jólelkű és szerető Istenünk van, mint amit a keresztények folyton emlegetnek.

2014. jan. 18. 23:47
 12/37 anonim ***** válasza:
21%

11 A szabad akarat alapján minden ember eldöntheti, hogy választja Őt vagy sem. Semmi nem kötelező. De ha nem választod, akkor ne csodálkozz, ha ki vagy szolgáltatva.

Isten minden embert megakar menteni, de a saját törvényeit ő sem fogja áthágni.

Mindig az ember dönt hová áll, és a gyerekek esetében meg a szülök, hova tartozása adja meg vagy a védelmet, vagy a kiszolgáltatottságot.

Ismered Balogh Ferit(volt Bergendy) nekik 4 gyerekük halt meg 2 évesen, mindegyik élt, mindegyik 2 éves korában(amikor az egyik gyerekük meghalt, kinevették az emberek a metrón mert pizsamába ment haza a kórházból ahol a gyermeke meghalt.Gúnyolták, és kiröhögték.Pedig csak annyi történt, hogy amikor a rohammentő megérkezett nem volt ideje átöltözni úgy rohantak.

Szövetséget kötött Istennel, és Isten garantálta neki az egészséges utódot, és Isten mindig betartja az igéretét.

Egészséges gyerekük született, tizenéves most.

2014. jan. 18. 23:55
 13/37 anonim ***** válasza:
17%

12+

Én is kaptam ilyen igéretet, most 10 éves a gyermekem, akiről az igéret szólt.

2014. jan. 18. 23:57
 14/37 A kérdező kommentje:

Én meg pont ismerek 2 olyan keresztény családot akik akkor is isten dícsérték mikor szinte nem is volt mit ennyijük és nem volt hol aludniuk.

Ja és az egyiküknek nem lehet gyereke a másikuknak meg született 2 gyereke!

MIND A KETTŐ gyerek fogyatékos. Az egyik agyilag a másik meg úgy jár mint akit 3x elütött egy kocsi!

NA innentől kezdve biztos, hogy nem létezik!

2014. jan. 19. 00:04
 15/37 anonim ***** válasza:

14Nem mindegy, hogy valódi élő szövetségkötése van-e egy családnak meg, vagy csak azt hiszik, hogy megvan a szövetségük, de nem volt visszacsatolásuk.

A fogyatékossággal élő gyerekek-generációs átok következménye pl.

A balesetre is tudnék mondani neked, de látom, hogy ezzel a kérdéssel semmi más célod nem volt mint hogy Istent gyalázd.

Az én gyermekemnél 9 hetesen majdnem elvetéltem, utána 20 hetes terhesen rohanva vitt a férjem, mert felső lepénylevállás volt, minden tiszta vérvolt. Az orvosok 2 fillért nem adtak arra, hogy másnapig kihúzom a terhességet. Ott bent a kórteremben imádkoztam hangosan és fordultam Istenhez,a férjem meg otthon ugyan ezt, mindenki hülyének nézett. 2 nap mulva saját lábamon hagytam el a kórházat (a 2 nap több mint 6 UH-om volt amiből 2-nél a szonográfus nem hitt a szemének, pedig előszőr is ő vizsgált. 18 hét múlva 38 hétre megszületett a kislányom.Aki most 10 éves.

2014. jan. 19. 00:11
 16/37 anonim ***** válasza:

14 Tudod nem mindegy hogy valaki kereszténynek mondja magát, vagy valóban az, Igei módón-visszacsatoltan.

A szövetségkötés feltételei, és a visszacsatolás módja meg van irva a Bibliában. Onnan kiválóan lehet ellenőrizni, hogy élő-e, vagy sem a kapcsolata valakinek.

2014. jan. 19. 00:14
 17/37 anonim ***** válasza:
14 Jó dicsérni Istent, de ha nincs szövetségkötésed Istennel ugyan úgy ki vagy szolgáltatva, mint a világi emberek.
2014. jan. 19. 00:22
 18/37 A kérdező kommentje:

Mégis mi a franc kell ahhoz, hogy istennel szövetsége legyen valakinek?

ŐK imádkoztak, olvastak bibliát, mindenért hálát adtak, soha nem okolták istent...

Akkor mi kell még? Mégis mi a fa*z? Vérszerződés vagy mi?

2014. jan. 19. 00:32
 19/37 anonim ***** válasza:
29%

ŐK imádkoztak, olvastak bibliát, mindenért hálát adtak, soha nem okolták istent...

Ez dicséretes és szép dolog. De ettől még nincsenek szövetségben.

Szövetség: két fél megállapodása, melyet mindkettő elfogad és igazol, és jóban-rosszban egymásért kiáll. Mint egy házasság. Az Isten Szövetségkötése utáni első szövetségnek minősül.

2014. jan. 19. 00:37
 20/37 anonim ***** válasza:

Sátán minden szövetségkötésnek ellene van, és minden szövetségkötést, mely nem vele történik szét próbálja zúzni.

Lásd a mostani házasságok nagyon nagy részét.Elég érdekes az arány világi emberek válása szempontjából.

Isten egyébként az első szövetségét az ószövetségi Ábrahámmal kötötte.

2014. jan. 19. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!