Szerintetek mária tényleg Isten anyja?
"szeretnék érdeklődni, hogy hol található a bibliában az a rész, hogy mária templomi szűz volt, az, hogy józsefnek volt előző házassága, az, hogy ebből a házasságból születtek gyermekei, és az, hogy Jézust fattyúnak csúfolták. meg szeretném nézni, hogy tényleg le vannak e írva ezek, vagy csak kitaláltátok."
Hogy Józsefnek volt előző házassága, erre nem utal a Biblia (károli fordítás), mint ahogy arra sem, hoyg idősebb volt, vagy lettek volna Jézusnál idősebb gyermekei.
"A kérdező kommentje:
kedves 18.00 kérlrk, írd már le, hol találom meg azt a részt a bibliában, hogy mária Isten anyja, mert utánnanéztem a többiek által idézett részeknek, és oda tényleg az van írva, hogy mária Isten fiának volt az anya. köszi. ja, és még azt is írd már meg, hogy azt, hogy mária a közbenjáró, ez hol található a bibliában? ő ugyanis ha jól tudom meghalt "
Istennek Szent anyja, könyörögj érettünk... valami ilyesmi van egy Mária-imában, ami szintén nem található a Károli Bibliában.
Viszont amit a BIBLIA konkrétan leszögez:
"Mert egy az Isten, EGY A KÖZBENJÁRÓ is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus, a ki adta önmagát váltságul mindenekért..."
(I.Tim2;5-6)
Ha te arra alapozod a katolikus vallást, hogy mi van a bibliában és mi nincs akkor régen rossz. Sokminden nincs benne a bibliában mégsem hivatkozhatunk rá, hogy Hoppá, ez nincs benne a bibliában, akkor gyárthatok pl. atombombát...
Egyébként először olvasgasd át alaposan, mielőtt ilyen kritikán aluli kérdést teszel fel...
sajnos ezt kell, hogy írjam.
Ja, és a kérdésre az én válaszom az, hogy Igen, Mária, Jézus anyja és tényleg szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!