Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova hamis tanúi! Akik...

Jehova hamis tanúi! Akik "földi reménységűek" azok a mennybe vagy a pokolba fognak kerülni haláluk után?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 18:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Pokolba, mert általában elhajtjuk őket :D
2014. jan. 4. 19:44
 2/16 anonim ***** válasza:
21%

Ezt provokációnak szántad?

csak mert nagyon nagyon rosszúl álltál hozzá az egészhez!

2014. jan. 4. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Jehova Tanúi szerint pokol nem létezik. Akik meghaltak, azok most épp halottak, és majd egyszer fel fognak támadni, akkor fognak a földi reménységűek a földön élni.

Ja, nem vagyok Tanú, de ennyit minimális utánanézéssel ki lehet deríteni.

2014. jan. 4. 21:19
 4/16 anonim ***** válasza:
21%

Mivel nem vagyok Hamis Tanúja Jehovának, a kérdés nem nekem szól, így nem válaszolok.

egyébként a kérdést megfordítom.

Te ismered akik Jehovának az igaz Tanúi?

Mert ha van hamis, akkor van igazi is. Kíváncsi lennék Ha mi vagyunk a hamis Tanúi, akkor hol vannak az igaz Tanúi? kik ők,

2014. jan. 4. 21:20
 5/16 A kérdező kommentje:

"Mivel nem vagyok Hamis Tanúja Jehovának..."

És képes volt nagy H-val írni az a szerencsétlen!! XDDDD

Csoda, hogy nem szióval köszöntél...

2014. jan. 4. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom a kérdezőnek nem jutott dinnye föld.

Ezért elhatározta, hogy azokba fog belekötni, akik nem fognak viszont gonoszkodni, mert nem úgy gondolkodnak, s élnek ahogy Ő.

Pedig sokkal szebb így az élet, harag nélkül békében.

s direkt írtam nagy H-val.

Ja és Te vagy az akinek az elméjében és a keze mozgásában, benne van a trágárság minden formája.

Boldog vagyok, hogy Én nem élek ezekkel a szavakkal.

s ha egy köszönés így felbosszant, akkor az ennél mélyebb dolgok estében mik történhetnek?

Megölöd azokat embereket? Így soha nem fogod elsajátítani Jézus szemlélet módját, de hasonlítani se fogsz még megközelítőleg sem az Ő életéhez.

Persze lehet, hogy nem is akarsz.

Sajnálom :(

2014. jan. 4. 21:46
 7/16 A kérdező kommentje:
:(
2014. jan. 4. 22:01
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Te kérdezö, megéri neked ilyen boldogtalan haraggal teli életet élni?

Nem volna érdekeseb kikapcsolni egy idöre a PC-t, elmenni egy kicsit sportolni, jót tesz a szervezetnek, az ember hamarább le tudja vezetni a feszültségét.

Nézd, akiket te meg akarsz itt sérteni, fel sem veszik.

Tudod miért? Mert nagyon is ismerik Jézus Krisztusnak a szavait, miszerint az emberek sok hazugságot, vádakat fognak róluk terjeszteni.

Sokan még jóhiszemben is. Jézus azt mondta, a gyülölet addig fog menni, hogy egyeseket meg is gyilkolnak a követöi közül.

Ha akarod tovább mérgelödhetsz, de hidd el csak magadnak ártasz vele ....

Ha ehelyett inkább összpontosulsz arra, hogy mélyebb bibliai ismeretre tegyél szert, hogy tudjál "kvalitás" ellenfél lenni....az sok idöt vesz igénybe-

Tudnod kéne, hogy tudjad, minek az alapján hiszik Jehova tanúi, azt amit hisznek. Nézd ök ismerik a másik oldal tanitását is....

2014. jan. 5. 07:29
 9/16 sandor76 ***** válasza:
0%
Kerdezd Jehova igaz Tanuit.Ok segitenek neked.
2014. jan. 5. 10:54
 10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is, inkább majd inkább hozzájuk fordulok, nem pedig ezekhez-e...
2014. jan. 5. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!