Rocker vagyok, és az a fiú akibe beleszerettem viszont gyülis. Mit tehetnék az ügy érdekében?
Figyelt kérdés
Szeretném őt jobban megismerni.2014. jan. 4. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nagyon vallásos vagy csak inkább ráerőltetik a dolgot? Egyébként hány éves vagy? Ő viszonozza a szerelmed?
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem zárja ki egymást a kettő. Például a Tankcsapda is nevezhető gyülisnek (Mennyország Turiszt, Az Ember Tervez...).
3/5 anonim válasza:
Életkor nem ártana. Nem mindegy hogy 14 vagy 18 vagy
4/5 anonim válasza:
Te az vagy aki vagy. A fiutol fugg minden. Hogyha egy igazi hivo , nem adok hosszu idot nektek, mert en ugy gondolom, hogy a rock e a vallas egy ellentet. Ha pedig csak azert vallasos mert a szulei akarjak az mar mas. A fiutol fugg minden.
5/5 megfelelő válasza:
Az sem lenne hátrány tudni, hogy ő hogy áll hozzád. Talán az ő döntése is számít ebben a kérdésben. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!