Isten miért nem tesz semmit, ennek érdekében?
Sziasztok!
Tudjátok nagyon vallásos vagyok, eléggé zárkózott és eléggé gátlásos. Ezért is döntöttem úgy, hogy apácának megyek. Ezzel kapcsolatos a kérdésem is. Mivel Isten mindent lát így azt is, hogy apáca szeretnék lenni. Akkor miért nem tesz semmit annak érdekében, hogy elvegye a szexuális utamat? Vagyis miért teremtett nekem nemi szervet, ha úgy sem szeretném semmire sem használni?
Ha Istent akarod szolgalni, akkor eppen azon van a lenyeg, hogy azt a sajat erodbol kell tegyed.
Ha pl valaki misszionarus akar lenni hogy az afrikai torzsekkel megismertesse Jezus tanitasat, azt a sajat erejebol es penzebol fogja ezt veghezvinni, ahelyett hogy kiakadna azon, hogy Isten miert nem nyujt le neki negy repulojegyet, egy terepjarot, meg ket evnyi koltopenzt...
ekkora gyökeret..
azé van tököd vagy szatyrod hogy tudjál pisáni
elhiszem vallásos vagy de ennyire ne
min hugyoznál?
gyereket ha nem akarsz kihaljon a családod v mi?
Kedves Kérdező
A teremtő ha ismered a Bibliát, ezt írja:
Asszonnyá és férfivá teremté őket.
Vagy is a Teremtőnek Ádám bűnbe esése előtt eszében sem volt, hogy legyenek apácák a bűnbe esése után, mert azt a parancsát, hogy szaporodjunk sokasodjunk tennünk kell.
Ha pedig nem akar valaki férjhez menni, akkor önuralmat kell a vágyai felett uralkodni, és a Teremtő ad ehhez segítséget.
Nem ismered a Bibliát, hogyan akarsz Isten szolgája lenni?
Pál apostol is megtudta tartoztatni magát, és feleség nélkül élt, hogy Isten dolgaira tudjon maradéktalanul összpontosítani. S nem mondta sehol, hogy zárdába, vagy kolostorba kell vonulni annak aki nem akar házasodni.
S ha kamu a kérdés ha nem ezen gondolkodj el, és legközelebb ne kérdezz butaságokat, és olvasd el a bibliát.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!