Miért panaszkodik az olyan, aki semmit nem hajlandó tenni a váltózás érdekében?
Gondolok itt az érzelmi vagy kényszerevőkre, mint amilyen a barátnőm is. 23 éves 120 kg és ha magányos eszik, ha boldog eszik, ha szomorú szintén, ha vidám akkor is, ha egyedül van ha társaságban ő akkor is eszik.
De mindezek mellett meg sír, hogy milyen dagadt, hogy soha nem volt pasija, és ezek miatt eszik...
Most, hogy neki is lett kutyája, próbáltam rávenni a rendszeres esti sétákra, de nem, ő túl lusta. Kértem járjon el velem kocogni, cangázni, vagy iratkozzunk be táncra. Ám ő kerek perec kijelentette, hogy mozogni már pedig nem fog.
Kéthavonta rájön a diétázhatnék aztán csinálja egy hónapig, ha le is sikerül fogynia, megunja és irány a meki...
De ugyan ezt tapasztalaom az összes ilyen érzelmi evő emberen.
Igazán tudhatná, hogy a diéta mellé sport is kell, én is voltam túlsúlyos, látta, hogy mennyire megdolgoztam, hogy emberi külsőm legyen.
Fogalmam sincs hogy vehetném rá legaláb a kutyasétáltatásra... tippek?
Milyen aranyos vagy! Érzelmi evőknek hívod Őket. Nem azok. Akaratgyengék.
Aranytálcán kínálod neki a lehetőséget, elmennél vele, nem lenne egyedül és nemet mond rá. Ettől többet nem tudsz tenni érte. Nagyon jó barátnő lehetsz, kár hogy nem ismerlek.
Abban bízhatsz csak, hogy előbb-utóbb gondolkodásmódot vált és abbahagyja ezt a kényelmes, de haszontalan életmódot. Amíg Ő nem gondolkodik máshogy, Te csinálhatsz bármit.
Ez meg a másik... a barátnőm kérdezett egyszer egy ilyet, miközben éppen whoppert evett :)
Meg irigy a hugára és rám... a huga valami olyan genetikát örökölt, hogy nem tud hízni.
Én meg sportolok. Nem varázspálcától vagyok olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!