Amúgy: „Férfival ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak: útálatosság az. És semmiféle barommal se közösülj, hogy azzal magadat megfertőztessed, és asszony se álljon meg barom előtt, hogy meghágja őt; fertelmesség az.” (Lev. 18, 22–23) Megszabták a büntetést is: „És ha valaki férfival hál úgy, amint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérök rajtok.” (Lev. 20,13)
2014. jan. 3. 14:20
42/154 Frigg válasza:
69%-os én a TE helyedben senkit nem hívnék ostobának.. :)
Látszik, hogy magadra vetted a bunkót, pedig írtam, hogy tisztelet a kivételnek. Bár te nyilvánvalóan nem oda tartozol...
Nem írtam ostobaságot, és a kérdéseimre se válaszoltál, csak folytattad ugyan azt a szöveget... Te bajod, engem nem érdekel. Szerintem te gondolkozol hibásan, szerinted én. Élj tovább boldogan ezzel a szemlélettel, én is azt fogom tenni :)
2014. jan. 3. 14:21
43/154 anonim válasza:
Frigg: sértő privát üzenetek helyett érvekkel próbálj meggyőzni. Ja, hogy azok elfogytak ezért "bigott hülye majom" lettem? Gratulálok! :)
2014. jan. 3. 14:22
44/154 Frigg válasza:
Semmivel sem volt sértőbb, mint amit te írtál. ;)
2014. jan. 3. 14:24
45/154 Frigg válasza:
Írhatok én neked rengeteg érvet, ha ragaszkodsz hozzá. De pont ugyan úgy semmibe fogod venni, mint a kérdezőét. És nem csak "lettél", hanem eddig is az voltál.
2014. jan. 3. 14:25
46/154 anonim válasza:
Én tényt állapítottam meg, tudatlannak neveztelek csak nem ilyen szépen. Te majomnak neveztél. Akkor most ki az aki sérteget? A véleményemet továbbra is fenntartom, majd akkor írj, ha nem csak elolvasod, de meg is érted amit a másik leír és sértegetés helyett érvekkel tudod alátámasztani a véleményed.
2014. jan. 3. 14:27
47/154 anonim válasza:
A kérdező részéről egyetlen érv sem hangzott el, többszörösen meghazudtolja azt amit az egyház/Isten állít és akárhány forrásból idézik neki, semmibe veszi és leírja ugyanazt újra, így pedig, ahogy korábban is írtam nehéz vitatkozni. Vitakultúra, nulla.
2014. jan. 3. 14:29
48/154 Frigg válasza:
Szerintem ostobának nevezni valakit igen is sértés.
És igen, lehet véleményed-bár nem tudom, hogy ez ténylegesen SAJÁT vélemény, vagy csak azért, mert a Biblia azt mondja, hogy így kell gondolnod- csak nem mindegy, hogy milyen formában adod elő. Én is leírtam a saját véleményem, ahogy ÉN látom, erre leostobázol.
2014. jan. 3. 14:32
49/154 anonim válasza:
Például:
"Egyébként Isten nem mondta hogy két azonos nemű ne élhetne együtt ha szeretik és tisztelik egymást. Ilyet nem olvastam sehol. És azt sem mondta, hogy ne szentesíthetnék ezt az együttélést. "
A 41-es válaszban szereplő idézet a Bibliából való, tehát a Biblia az ami az állatokkal való közösüléshez hasonlítja és halállal bünteti a férfiakkal való közösülést. Innentől kezdve pedig megint csak nem érv amit a kérdező felhozott hanem egy saját vélemény aminek köze sincs a valósághoz. Erőlködhettek de ettől még nem lesz igazatok.
2014. jan. 3. 14:34
50/154 Frigg válasza:
Na de ha Isten teremtett mindent és mindenkit, és ugye ő mindent tud és mindent lát, akkor nem kalkulálta bele a melegeket a történetbe? Hogy ilyen is előfordulhat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!