Hol döfték át Jézust a dárdával?
Tehát nem a hely érdekel,azt tudom,hogy a Golgotán történt.
Azt szeretném tudni pontosan,hogy a testének melyik részét döfték át dárdával.
Ez nagyon fontos nekem,kélek segítsetek!
Muszály tudnom a pontos döfés helyét!
Köszönöm!!!!
Köszönöm fiuk a választ de az a hányadik borda között volt átszúrva?
Úgy tudom,hogy a csontjait nem törték el,viszont a szúrás útjában csontok vannak ugye a borda csontjai.
Szóval a csont között kellet átszúrni ami elég pontos szúrást igényel,de.....a kérdésem az,hogy a hányadik borda van a szívvel egy irányba?
:(
Sehol nem találom a választ pedig nagyon fontos a számomra.
Most született egy gyerekem és a jobb oldalán az 5 dik és 6 dik bordája között van egy háromszögü 3/1 cm jel,és nem tudom,hogy mi az.
Kérlek aki tud pontos adatokat,írjon.
Köszönöm!!!!
Jezusom, ha tudom, hogy erre megy ki a kerdes akkor nem valaszolok
Ugye nem hiszed azt, hogy stigma? Ha kis voros folt az legtobbszor tuzfolt, sok babanak van es soknak elsg sokaig meg is marad es csak kesobb mulik el. Azert jo lenne, ha megmutatnad orvosnak, bar nem hiszem, hogy tobbrol lenne szo tuzfoltrol vagy gyermekkori ekcemanal.
Latta mar a foltot orvos?
Én nem hiszem,hogy stigma lenne.
Milyen színű a folt?
Eleven vagy csak pigmentáció?
Ha eleven akkor vidd orvoshoz ha eddig nem tetted meg,ha viszont csak a bőrnek a színe sötétebb azon a helyen akkor nem tudom. :)
Viszont a kérdésedre válaszolva én úgy tudom,hogy az ötödik borda fölött volt a szúrás.
Mindenképpen vigyázz a babádra :)és ne aggódj.
Stigmák nincsenek.
Isten Áldjon titeket!
Nekem bal oldalt a (lengőbordával együtt) alulról a harmadik és negyedik borda között van egy majdnem Balaton alakú, hosszúkás májfoltom. De a jobb oldali bordaív alatt, a hasamnál is van egy halványabb, féltenyérnyi folt.
Szerintem nem jelentenek semmit.
És ateista vagyok.:)
Habár nem a kérdésre válaszolok, de elmondom, mit láttam múltkor egy dokumentum filmben.
Azt mondták, keresztre feszítésnél csak akkor kapsz levegőt, ha kihúzod magad, amikor legyőz a fáradtság, megfulladsz. Ez brutális.
Én úgy tudom, hogy az a lándzsa szúrásnak más indítéka is lehetett. Még egy volt tanárom gondolta úgy, hogy az a lándzsa szúrás, akár lehetett kegyelem döfés is, hogy minél gyorsabban meghaljon és ne kelljen szenvednie.
Jó, nem tom, csak gondoltam megosztom ezt veletek, mert szerintem ebben a verzióban nagyobb emberség tapasztalható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!