Igaz az hogy jézus nagy nőcsábász volt és halmozta az élvezeteket?
Kedves kérdező,
te talán elgondolkodtál egy pillanatig is, hogy valóban igaz-e, amit Jézusról hallottál? Elgondolkoztál már azon, hogy esetleg hihetsz-e a Bibliában? A szavaidból ítélve nem hinném, hisz elvből elutasítottad. Kijelentetted, hogy te nem hiszel ebben a hülyeségben. Mire fel? Kezedbe vetted egyszer is a Bibliát? Viszont amit a tévébe hallottál, azt gondolom rögtön megkajáltad. Szerintem itt te vagy az elvakult, te vagy az, aki nem gondolkodik. Te vagy az, aki többre tart holmi akárki által írt tekercset, az Isten ihlette szentírásnál.
Amíg vannak akik a Blikket tekintik hiteles hírforrásként, addig ne csodálkozzunk azon, hogy egyesek bármit elhisznek, amit eléjük tesznek. Ha már valamin szerepel a hivatalos jelző azoknak meg se merik kérdőjelezni valóságtartalmát. Egyébként a Bibliát egyszer nem másították meg, csupán a nyelvezetét tették korszerűbbé, de tartalmán semmit nem változtattak, de ha neked ebből az jön le, hogy az megvan másítva...
A felületes tudás veszélyes!
ma 11:48
Figyelj én nem csak a média által tájékozódtam,bele olvastam a bibliába is de mindenkinek saját joga hogy miben hisz ,engem nem győzött meg és ezt a minden napi életre is értem mert ha mind ez a badarság létezne az emberek élete is teljesen más lenne.Tudom majd most jön a szöveg hogy le vagyon írva hogy majd eljő a bla bla bla... csak ne haragudj ha én "meg teremtek" valamit ahhoz nem így állok hozzá.tehát te is hiszel abban amiben hiszel meg én is úgy tartom ahogy tartom aztán ha megéljük amiben te hiszel akkor el ismerem csak félek ez sosem fog bekövetkezni.És olyan szennylapokat meg nem olvasok mint a blikk.
Figyelj ok találnak valamit de még az eredeti sem biztos hogy az ami ha egyáltalán van eredeti.
Én most be linkelek egy videót,a nagyon megszállottak biztos rögtön jönnek hogy én a sátán gyermeke vagyok meg majd meg bünhődök meg bla bla bla
Ne aggódj, szerintem te nem vagy a Sátán gyermeke, mi mind Isten gyermekei vagyunk :)
Meg néztem a videót, köszi, most már még szomorúbb képem van az ateizmusról. Ha én ezzel a "humoristával" leülhetnék egy teológiai vitára, szerintem már két perc után bevizelne zavarába. Nem ismeri a keresztény Istenképet, túlvilágképet, a Tízparancsolatot, a Teremtéskönyvét, egyáltalán szinte semmit nem tud egyik vallásról se, de azért kritizálni tud... Pénzéhes HAMIS PRÓFÉTÁKAT úgy ábrázol, mint Isten leghűségesebb követőit, holott ezekben az emberekben semmi keresztényi nincs, és csak a számlájukat hizlalják. Nem Istennek kell a pénz, hanem azoknak a tolvajoknak. Ők nem Isten követői. Istent okolja, azok miatt, amiket csak is magának köszönhet az emberiség, (háború, szennyezés, bűnözés, stb.) Szerinted egy hőerőmű vagy egy harci repülőgép mennyire Isten műve? Kérdőre vonja Istent, hogy miért fordult el tőlünk. Pontosítanék: mi fordultunk el tőle. Minden igazhitű tudja, hogy elfogja nyerni méltó jutalmát, és kárpótlást élvez majd gyötrelmeiért, de nem a Földön, hanem a mennyben. Isten egyetlen vallásban sem egy kaporszakállú öregúr, aki egy felhőn ücsörögve kukkolna. Ezt csak a műveletlen ateisták gondolják a keresztények Istenképéről. Isten mindenhol, és mindenkor jelen van, nincs fizikai alakja, őt nem korlátozza se tér se idő, mint ahogy az embert. Ahelyett, hogy a Napot imádná, imádja inkább azt, aki megteremtette számára. Ez az ember, nem tudja, mi az hogy imádkozni! Imádkozni, mint ahogy a nevében is benne van, azt jelenti imádni. Isten nem egy mesebeli aranyhal, honnan veszi ezeket a teljesen abszurd felfogásokat? Gondolom nem a Bibliából. Megsúgom, hogy a hívők nem azért járnak templomba, hogy új plazma tv-t kívánjanak, hanem hogy dicsérjék az Urat. A Biblia nem mesekönyv, csak mert vannak benne történetek. Egy mesekönyvből maximum annyit lehet megtanulni, hogy hazudni rossz, míg a Szentírás az ember életét, és életfelfogását is képes a helyes útra terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!