Igaz az hogy jézus nagy nőcsábász volt és halmozta az élvezeteket?
ma 16:01
Hát itt mifelénk a jehovák ki sem mertek jönni sőt mondták is hogy itt a világvége :D :D a kis huncutok :D
30. Ezzel a logikával szennyezzük nyugodtan a Földet, mert majd jön az Atyaúristen, és kijavítja.
Na ne röhögtess.
ma 17:08
Stop stop nem jól értelmezted az igaz hogy azt írta hogy majd jehova jön és újból csinálja a dolgokat de csak a jehovák maradnak azt írta enyje benyje nem figyeltél :D :D Aki nem jehova az meg hullik mint a mész a falról :D
Bekopognak a szőke nőhöz:
- Jó napot kívánok, akar Jehova tanúja lenni?
- Én nem láttam semmit!
:D :D :D
Pont Isten fia lett volna olyan felelőtlen, hogy szeretkezik minden útjába kerülő nővel, és a gyerekekkel pedig nem törődik?
Amikor elítélték, akkor nem hozták fel ezt, pedig milyen egyszerű lett volna ezzel a váddal elítélni!
Eljött az Emberfia, eszik és iszik, és azt mondják: Íme, a falánk és borissza ember, a vámosok és bűnösök barátja!
Nem igaz.Jehova Tanui tudjak ezt.
Ha mast erdekel szerezzen ismeretet,de a Bibliabol,ott ilyet nem irnak.
Hát így keletkeznek a hazugságok.
s Én nem zárkóztam be,s biztos vagyok, hogy Judit sem.
Ugyan is a bezárkózással, nem menekülünk meg sem Én sem senki
A szent írás éppen ír is ilyet az emberekről:
Amikor eljön az a nap, akkor sokan elakarnak majd bújni, sziklák hasadékában, meg felmennek az űrbe, meg beton bunkereket csinálnak.
De Isten elől nem lehet elbújni, úgy hogy bezárkózni is hiba való lenne
S van hatalma a földet helyre állítani.
S azt sem állítottuk, hogy "kizárólag" Jehova Tanúi menekülnek meg.
Ugyan is addig a napig egy Tanú is eleshet.
A vers így szól:
(Máté 24:13) 13 De aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben.
A vers nem úgy szól, hogy: "És minden Jehova Tanúja megmenekül"
Különben is Jehova a népén kezdi az ítéletet, utána jönnek azok akik nem tartoznak a népe közé...
(1Péter 4:17, 18) 17 Mert itt a meghatározott idő, hogy megkezdődjön az ítélet az Isten házán. Ha pedig először rajtunk kezdődik, mi lesz a végük azoknak, akik nem engedelmeskednek az Isten jó hírének? 18 „És ha az igazságos nehezen részesül megmentésben, hol látni majd az istentelent és a bűnöst?”
Nem is csodálkozom, hogy mennyi tévhit terjeng a rólunk.
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!