Igaz az hogy jézus nagy nőcsábász volt és halmozta az élvezeteket?
Ha gyereke volt, akkor az a gyerek mégi shol volt
mikor felszögelték Mert sehol nem említik
Ilyen baromságokat kitalálni
Nem volt "nőcsábász"
Tudod egyáltalán az mit jelent
Szervusz!
Hivatkozol itt holmi papirra, amin az all, hogy Jezus nos volt. Csak megemlitem, hogy a vilagi tortenelem irott formajaban mennyi hazugsag van. Ezt maguk a torteneszek is elismerik.
Egy kereszteny ember csak a Bibliara hagyatkozik. Ott pedig vegigolvashatjuk Jezus eletet a szuletesetol a halalaig. Jezus nem volt nos. Egesz foldi szolgalata alatt arra torekedett, hogy megismertesse Isten nevet az emberekkel. Mindig Isten kiralysagarol, vagy orszagarol beszelt amikor predikalt. Tanitotta a tanitvanyokat, majd az egyszeru embereket. Egeszen a halalaig ezzel foglalkozott, hiszen teljesiteni akarta az Atyja akaratat, aki ezert kuldte le Ot a foldre, hogy megvaltson minket a buntol es a halaltol. Ebbe a szolgalatba nem fert bele, hogy csaladot alapitson. Hiszen csak 3 es fel eve volt erre a munkara.
Szomoru dolog, hogy Satan befolyasara az emberek nagy resze /tisztelet a kivetelnek/ guny targyanak teszik ki az O eletet, aki pedig mindannyiunkert meghalt.
Az ilyen egyenek nem felnek attol, hogy majd szamot kell adniuk errol a magatartasrol hamarosan? Mert nem sok ido van hatra, hogy Jezus megkezdje az itelet vegrehajtast a gonosz emberi tarsadalom felett. Nem ijesztgetesul mondom. Csak megjegyeztem, hogy en felnek ilyen csuf dolgokat kijelenteni rola. Mert igaz, hogy ezek az egyenek nem hisznek. De mi van, ha "megis igaz" Erre nem gondolnak? Udv: Judit!
Ő köztudottan a történelem első hippije, elterjedt történet róla, hogy még a vízből is bort csinált. Mit csináltak a hippik? Füveztek és keféltek.
ma 12:00
szerintem kicsit túl teng a fantáziád más témában már olvastam hasonló elvakult emberek válaszait szomorú hogy ilyenek vannak a bibliát is meg változtatták már jó párszor pont úgy mint mikor valaki ki jelent valamit aztán meg saját magát meg cáfolja.Amúgy meg jöhet tőlem a végítélet az olyanokra mint én aki így gondolja mert nem hogy isten de sátán sem létezik ezért nem is a sátán mondatja ezt velem.És milyen fura hogy jó pár évszázada mondogatják ezt a blabla dumát hogy nemsoká eljő és vége ennek meg annak de ez nem fog megtörténni mert egy nem létező dolog nem történik meg max mi emberek magunkat pusztítjuk el valamikor egyszer majd.
Az ereklyék titkai
(Treasures Decoded)
A Jézus-táblák
(The Jesus Tablets)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!