Miért tüzes a pokol?
A bűnösök miért nem egy fagyos, magányos céltalan helyre kerülne?
Vagy mindenki "egyéni pokolba" kerül?
Kérdezd meg a Jó istenkét!
Ő ,biztos tudni fogja.
Miből veszed, hogy a pokol tüzes?
aki ott volt nem jött vissza elmondani.
én láttam/hallottam már fagyosról és tüzesről...
de annyit mondok, Jehova Tanúi szerint nem létezik pokol, szóval nálam a téma lezárva.
isten földikirálysága van, meg a megpusztulás a földben.
és szerintem ez elég korrekt meg reális
Nem biztos, hogy tüzes.
Csak abban az esetben tüzes, ha a térfogata ugyanolyan ütemben tágul, mint ahogyan a bűnösök érkeznek.
Ha lassabban tágul, akkor idő után felrobban a hatalmas nyomás alatt, ha pedig gyorsabban, akkor pedig befagy.Ebben az esetben a bűnösök valóban egy fagyos, magányos(vagy legalábbis alacsony népsűrűségű) helyre érkeznek.
A pokol nem tüzes, sem fagyos, nem egy földrajzi hely a pokol mint egy hely nem létezik. Az amit pokolnak nevezhetnénk, a tudat szánalmas állapota.
Némelyek azt állítják, hogy az öngyilkosok a pokolba jutnak, én azt mondom, hogy ők már ott vannak mielőtt végbevitték elhatározásukat. Hogy utána mi történik velük arról nincs tudomásunk.
Olvastam a válaszokat, hát kérdésem nekem is van.
Miért kell a hitehagyott tanítások után menni?
Ezt a kérdést rendszeresen felteszik, pedig a válasz meg van, NEM LÉTEZIK.
A pokol, egy igen rossz fordítása a sírgödör szónak.
Teljesen mindegy milyen életet éltél, oda kerül mindenki amíg Jézus messiási királysága át nem veszi az emberi kormányzatoktól a hatalmat, ami hamarosan megtörténik.
s utána aki arra érdemes, vagy vissza kapja az életet, vagy nem.
Utóbbiak, maradnak a nemlétezés állapotába.
Mint említettem volt a Tűz az örök megsemmisülését jelenti az életnek.
Isten ezt a büntetést szabta ki, és további szadizást nem mondott, mivel logikátlan is egy nem létezőnek fájdalmat okozni.
Hogy a Teremtőről milyen aljas képek keringenek azt köszönhetjük a hitehagyott tanításoknak, nem is csoda, hogy az Istentől elfordulnak, Sátán meg hogy örül neki, ez a célja.
A létező összes tanítást ami Isten lényét királyságát támogatná, Ő találta ki, és az emberek hagyják magukat befolyásolni.
Sőt egyesek kifejezetten ragaszkodnak hozzá, hogy létezik ilyen. Hogy nekik miért kell az Istenről ennyi aljasságot kitalálni, és tovább adni?.....
javítás:
Ami nem támogatja Isten királyságának tényét, és jogi igazságos oldalát, az mind az ördögtől van.
egyébként is Jézus részese ennek a jog rendszernek, és aki ezeket támogatja, azok Jézust is belekeverik, mert Ő támogatja ezeket, hiszen ezt tanította.
Eltudod képzelni, hogy Jézus élvezi, hogy szadiznak?
Nem azért meg az emberiségért?
Lélek halhatatlansága meg nincs, mert a lélek mag az ember, és ha meghalsz utána már sütögethetnek....
Ha meghalok lekerülök a pokolba, ahol az ördög "teremt" nekem egy testet hamuból és kátrányból, aztán már sütögethet.
Egyébként meg nem csak fizikai fájdalmakkal lehet kínozni egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!