Most akkor a nőknek befedet fejjel kell imádni Istent?
Csak imàdkozàs dicsőités közben vagy állandóan?Nekem derékig érő hajam van.
Bibliai válaszokra vagyok kiváncsi.
Bár lenullázták a válaszom, de attól, még az írások Istentől ihletettek és ezt kell tenni.
Egyébként pedig csatlakozom, ahhoz aki azt írta, hogy nem a szó szerinti fejről van szó.
De ezt is leírtam a válaszomban.
Hanem van egy "hatalmi elrendezés",egy Főségi alapelv. és az angyaloknak is példát mutatunk, ha befedjük a fejünket, ha olyan dolgokat teszünk, amit rendes körülmények között férfinak kellene tennie.
S ez ma is érvényes, nem csak az Izraeliták esetében, mert itt nemzeti kérdésről van szó, hanem Isten imádatának elrendezésén.
Bocsánat javítok,
Itt nem nemzeti kérdésről van szó, hanem Isten imádatának elrendezéséről.
s akkor kell befednie a fejét, ha olyan imádati dolgot, vagy Tanítást tesz, amit Férfinak kellene tennie, csak akkor kell befedni a fejét.
Imádni nem kel befednie a fejét csak ha tanit. A biblia csak a tanitást nem egedélyezte a nőknek a gyülekezetben.
"minden asszony pedig, aki fedetlen fővel imádkozik vagy prófétál+, megszégyeníti a fejét, mert egy és ugyanaz, mintha leborotvált fejű asszony lenne"
Kedves grkaty!
Miért mész bele egy ilyen vitába? A Biblia nyiltan ki jelenti,hogy Jézus zsidó ő a messiás.Aki pedig nem így látja bajban van! Nem kell ezen ennyit vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!