HGY-s Testvéreim! Nem értek valamit (többi lent)?
Szóval! Hónapokkal ezelőtt a Hetekben bemutattak egy könyvet, melyet Dr. Eben Alexander írt a "Mennyország létezik" címmel. Megvettem a könyvet, elolvastam és ledöbbentem. Először azt vettem észre, hogy Jézus Krisztusról egy szó sem esett. Másodszor valami halottidézőt hívtak hozzá a kórházba. Ez kiverte nálam a biztosítékot.De aki olvasta, az biztos tudja miről beszélek. Az a nagy kérdés, hogy hogyan került be egy ilyen könyv a Hetekbe? Válaszotokat előre is köszönöm :)
Üdv.
Adrián
"Ott akkor sem az igazi arcát mutatja a hívek felé."
Ezt mindenről el lehet mondani, iskolák, munkahely, emberek, tv híradó.
Félreértettél. Arra gondoltam, hogy mindenki mindenkiről bebizonyítja az ellenkezőjét. Hgy képmutató, Kat. képmutató,
xy hazudik, a jó ember rossz, a rossz ember jó. Akkor így mondom: mindenkiről el szokták mondani.
Nagyon eltértetek a témáról.
Nekem az a bajom, hogy a könyv, amit fent említettem nem passzol a Gyülekezet hitvallásával.Sőt, bizton állítom, hogy ez a könyv okkultizmussal van meghintve.
Igen, a könyv okkult.
A HETEK cikk írója nem járt utána a dolgoknak, csak lehozta a nemzetközi sajtóban is megjelent egyik cikket.
Utána már késő volt. A HETEK persze semmi körülmények között nem fogja elismerni, hogy ostobaságot írt, vagy pontosabban nem adott teljes körű és pontos információt. Ez van. Nem ez az első ilyen eset.
Különösen azok a cikkek érdekesek, aminek a szerzője a "munkatársunktól" nevű újságíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!