HGY-s Testvéreim! Nem értek valamit (többi lent)?
Szóval! Hónapokkal ezelőtt a Hetekben bemutattak egy könyvet, melyet Dr. Eben Alexander írt a "Mennyország létezik" címmel. Megvettem a könyvet, elolvastam és ledöbbentem. Először azt vettem észre, hogy Jézus Krisztusról egy szó sem esett. Másodszor valami halottidézőt hívtak hozzá a kórházba. Ez kiverte nálam a biztosítékot.De aki olvasta, az biztos tudja miről beszélek. Az a nagy kérdés, hogy hogyan került be egy ilyen könyv a Hetekbe? Válaszotokat előre is köszönöm :)
Üdv.
Adrián
Szia!
Bocs, nem vagyok H.Gy. tag, de nem értem mi a gond.
Dexter!
Te tudod mi az a szekta?
Előbb ezt tisztázd le azután mondd
Szia!
Nem olvastam. Szerintem kérdezd meg a szerkesztőségben.
Tedd túl magad rajta. Mást nem tudok javasolni.
(3. Válaszoló! Te komolyan semmilyen könyvet nem olvasol a Biblián kívül? Vagy ezt csak a vallási témájú könyvekre értetted?)
Adrián!
A könyv még megjelenése előtt bestseller lett, ezért valóban beszámolt róla a hetek, hiszen van hírértéke.
De ez egy átvett hír, egy beszámoló, ez nem a Gyülekezet hitvallása, ne keverd össze a dolgokat. A múltkor sátánista zenekarokról írtak akik felléptek a szigeten, vagy mondhatnák 100 másik példát. Válogass a patmos records kínálatából legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!