Ha valaki nem hisz Isten ben, azt a születésnapján lehet úgy köszönteni, hogy az evolúció éltessen, a törzsfejlődés egyengesse az életed?
Szervusztok
sokak bánatára megérkeztem. :)
Én végig olvastam a válaszokat, és néha szoktam nevetni, de most nagyon nagyokat nevettem.
Egyébként azt szeretném kérdezni tőled kérdező, hogy Tavaly ilyenkor mit mondtál neki?
Ugyan is nem értem hogy mi változott, ha esetleg azt mondtad neki, hogy "Isten éltessen sokáig"
Előre bocsátom, én nem vagyok kompetes az ügyben, mert Jehova Tanújaként nem ünneplek, ilyet, és nem is támogatom.
Csak nem értem ha tavaly így köszöntötted és jó volt, akkor az idén mi történt ami miatt változtatsz?
Mondhatod, csak látszik belőle, hogy setét vagy, mint az éjszaka.
Ugyanis az egyed életében semmiféle szerepe nincsen sem az evolúciónak - sem a törzsfejlődésnek.
Úgy is mondhatjuk, hogy ezek a fogantatáskor érvényesülnek, és mindenki már leosztott lapokkal születik.
Aztán életében ezekből húzhat... de az már nem evolúció.
Viszont viccnek és köszöntésnek nem rossz.
Már maga a semmi "létezése" is egy feltevés, nem tény.
És az, hogy nincs értelme a létnek, nem egyenlő azzal, hogy haszontalan és eldobbantó, illetve nem megőrizendő.
Attól még, hogy valaminek nincs értelme, az nem azt jelenti, hogy értéktelenné válik, ahogyan azt a vallásos egyének (egyesek) sejtetik az írásaikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!