Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az egyház, a papok, a kétszínű...

Az egyház, a papok, a kétszínű keresztények kiábrándítottak a hívő életből. Van visszaút Istenhez?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 15:19
1 2 3 4
 31/36 xeniah ***** válasza:
93%

"Az ifjúkori kívánságot pedig kerüld! Törekedj viszont az igazságra, a hitre, a szeretetre, a békességre azokkal együtt, akik tiszta szívből hívják segítségül az Urat." 2Timóteus 2:22

(ezt még az előző hozzászólásom végére szántam)

2013. dec. 29. 08:34
 32/36 anonim válasza:
igen.Istenhez mindig van visszaút.akármit tettél,mondtál vagy gondoltál,ö megbocsátja,ha tiszta szívböl megbántad.Jézus meghalt érted.ne hagyd,hogy áldozata hiábavaló legyen.és ne feledd: az egyház,és a papok nem Isten,és nem minden keresztény kétszínü.ennyit tudok most mondani,de ha kérdésed van,akkor azt itt kommentként felteheted:figyelni fogom a kérdést.remélem segítettem.
2014. jan. 8. 20:53
 33/36 Yingtáó válasza:
Szia én 2 felekezet tagja is voltam, az egyiknél aképmutatás miatt csalódtam, a másikban pedig az agymosás miatt. Utána sokáig nem találtam a helyem avilágban főleg ezen aterületen,mert most van más amiben még keressem aválaszokat én is, de az élet egy folyamatos tanulás Egyetértek,ha jól emlékszem a 23/32 essel. Rá fogsz taláni csak másképp más módon. Az évek múlásával azt tanultam meg,hogy nem kell feltétlen egyházakban keresni a hitet, Istent. Miután szakmát áltottam (masszőr) elkezdtem azzal együt az ezotéria irányába fordulni és ekkro jött a Rei-ki, angyaltanfolyam.Melyek kipróbálását sok szeretettel ajánlom, ahol más szemszögből kapsz egy rá világítást Istenre, angyalokra és amit otthon gyakorolhatsz egyház nélkül. Amúgy is azt vallottam , hogy mi magunk vagyunk Isten temploma és erre meg is találtam a válaszokat. Meg a hitedet kell megtalánod az egyetemes univerzumban. Segíthet a meditáció is és meditáción belül elkezdeni figyelni a belső vezetődre.
2014. jan. 9. 14:54
 34/36 xeniah ***** válasza:

Yingtáó, sajnos pont abba az irányba indultál el, amitől Isten mindig is tiltott, és nem véletlenül. Nem Istent találtad meg, hanem éppen a szellemvilág másik pólusa talált meg téged :(

Ha majd rájössz, hogy rosszul döntöttél, jusson eszedbe, hogy megszabadítani egyedül Jézus Krisztus tud.

2014. jan. 9. 16:18
 35/36 Yingtáó válasza:
Xeniah: Úgy gondolom ez a lényeg és mindenkinek ezt kell keresni: Mindenkinek meg kell találni a saját útját.A Teremtőt mindenkinek a saját módján kell tisztelnie. Mindenkinek szabadakarata eldönteni, melyik hitvilágot válassza.Lényeg: a szeretet, tisztelet és alázat. Lehet vki vallásos, egyházhoz tartozó és köze sincs e 3 alapvető dologhoz. Lehet bárki felkezet nélküli mégis hithű ember, akiről messziről süt-e 3 dolog.
2014. jan. 23. 17:09
 36/36 xeniah ***** válasza:
100%

Yingtáó, valóban szabad akaratod van eldönteni, hogy kinek és mit hiszel. Ez azonban nem változtat a tényen, hogy Istenhez egyetlen út vezet, ahogyan Jézus maga mondta:

„Én vagyok az út, az igazság és az élet! Az Atyához csakis rajtam keresztül lehet eljutni." János 14:6

2014. jan. 24. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!