Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hány éves koromtól mondhatom...

Hány éves koromtól mondhatom azt akárkinek, hogy ateista vagyok?

Figyelt kérdés

13 vagyok és igazából sokat gondolkodok a kérdésen.

Általában hetente feljövök gyakorira, és megnézem a vallás-valláskritika legújabb kérdéseit. Már egy éve minden héten. Ateistának vallanám magam azok alapján, amiket hallok -olvasok- és tapasztalok az összes vallással kapcsolatban. Az már másik téma, hogy ezért a tanulók fele utál engem..

Szóval kb. hány éves koromban mondhatom magamról, hogy ateista vagyok? Anélkül, hogy a nálam idősebbek lenéznének.

Előre is köszi a válaszokat!

2013. dec. 10. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Engem pedig azért kerülnek mert keresztény vagyok. Választhatsz, kiállsz a saját nézeteidért vagy a mások szeretete a fontosabb. Egyébként nem értem miért fontos neked hangsúlyoznod hogy ateista vagy, az hogy ki miben hisz mindenkinek a magánügye!
2013. dec. 19. 20:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó (21-es)! Idézném magamat.

"Nem magamtól terjesztem a suliban, hogy ateista vagyok, de ha megkérdezik, hogy miben hiszek, akkor elmondom, hogy semmiben."

2013. dec. 20. 12:21
 23/23 A kérdező kommentje:

Ja, és inkább kiállok a saját nézeteimért. De az nem azt jelenti, hogy mindenképpen utálni fogom az embereket, vagy hogy erkölcstelen leszek.

Itt legalább van választási lehetőség.

2013. dec. 20. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!