Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan ateista, aki szereti...

Van olyan ateista, aki szereti, illetve élvezi az életet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 00:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többségük, hiszen egyrészt elfogadják, hogy utána vége, és addig kell jól élni, amíg lehet, másrészt nem rettegnek valami kitalált helytől ahová akkor jutnak, ha nem felelnek meg valami morális kódnak (nevezzük ezt a helyet bárhogyan, attól függően melyik vallást vesszük alapul).

Ezzel szemben a hívők meg vannak kötve a szabályok által, és a szívást azzal indokolják, hogy majd a túlvilágon megjutalmazzák őket.

Kérdezném tehát, hogy van olyan hívő, aki élvezi az életet? :)

2013. nov. 9. 00:31
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne lenne? :O

Ugyanúgy, ahogy hívők is vannak.

2013. nov. 9. 00:38
 3/23 Mirk ***** válasza:
100%
Hogy függ össze a kettő?
2013. nov. 9. 01:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összefüggés? Lehet, hogy egy ateistának nem kell állandóan bűnbánnia meg térdepelnie, így lehet, hogy sokkal jobban élvezi az életet, mint a klubszerűen jajveszékelők. Amúgy én nem vagyok ateista, csak így gondolom.
2013. nov. 9. 01:09
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne???? Nem értem.

Én sem vagyok hívő, de tök jól érzem magam a világban, élvezem az életem, a munkám, a gyerekeim, a szép tájakat, a pihenést, a szórakozást. Mégis mit kellene csinálnom?

2013. nov. 9. 01:15
 6/23 piriiiiii ***** válasza:
90%
Hát hogyne volna? Azok élvezik csak igazán.
2013. nov. 9. 01:16
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd meg a kérdésben az összefüggést, mert nagyon nem értem.
2013. nov. 9. 02:36
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy van,miért ne lehetne?
2013. nov. 9. 10:20
 9/23 anonim ***** válasza:
71%
éppenhogy az ateisták merik élvezni, mert nem rettegnek mindenféle büntetéstől meg végső naptól meg mittudomén... én pl imádom a bdsm játékokat a szexben, mint alárendelt fél, és a párom tökéletesen illeszkedne hozzám ebben, élvezné, amikor fenekelhet és játékból megerőszakolhat, DE nem teszi a hülye vallása miatt...mert az bűn és nem báthat engem :( még játékból se....így magától is megvonja az élvezetet, meg tőlem is...
2013. nov. 9. 13:23
 10/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az ateisták utálnak élni.
2013. nov. 9. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!