Van olyan ateista, aki szereti, illetve élvezi az életet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 00:24
11/23 anonim válasza:
Miből gondolod??? Szép tájak vannak, finom kaják, kellemes zenék, szép festmények/építmények, jó a szex....
Miért ne lehetne élvezni? Sőt jobb is, mert én nem félek attól, hogy a Nagy Főnök majd rámpirít.
13/23 anonim válasza:
Az engem nem érdekel, hogy milyen baromságokat hordanak össze azok, akik képtelenek felfogni azt, hogy az otthonában kéretlenül zaklatni embereket bunkóság. A kis begyepesedett agyuk képzelgéseivel nem foglalkozom.
14/23 anonim válasza:
Kérdező,ne felejtsd el,hogy a vallásod csak felszínes tájékoztatást ad erről a témáról,mert a vezetőidnek nem érdeke(csak látszólagosan)hogy mélyen,és alaposan átlásd más emberek életét,belső világát,hitét.Jehova tanúi egy térítő vallás,megvannak az önös érdekeik,de ezt gondolom te is tudod.
15/23 Pietrosol válasza:
Szia!
Mit jelent az élet élvezete?
16/23 anonim válasza:
Vajon miért van egy olyan érzésem, hogy a kérdező se nem keresztény, se nem JT, hanem csak egy provokáló troll?...
Én nem fogom etetni, az biztos.
Azt viszont még megjegyzem a 4. válaszoló miatt, hogy "az állandó bűnbánat, térdeplés, klubszerű jajveszékelés", nagyon-nagyon torz kereszténységkép...
Meg persze a többi hasonló "vélemény" is.
17/23 anonim válasza:
én imádom a SZABAD életem, ahol nem vagyok hülye korlátok közé szorítva....
18/23 anonim válasza:
Nézd, kedves kérdező, te egy másik világban élsz. Én korábban írtam ide, én nem vagyok ateista, Istent hiszem, de azt egyáltalán nem hiszem, hogy az ateistáknak bármiben is rosszabb lenne, mint a vallásos embereknek. Pontosítok, nem vagyok vallásos, csak Istent hiszem. Isten hitétől nem lesz boldogabb senki, legfeljebb azt gondolja magában, hogy rájött egy igazságra. Istent nincs miért szeretni, ez egy idétlenség. Isten akkora erő és halatom, hogy tökéletesen közömbös neki, hogy valami földi manó szereti-e vagy sem. Ez az ő mibenlétét semmiben nem befolyásolja. Ezért érthetetlen a kérdésed.
19/23 anonim válasza:
A kérdezőt biztos behálózta valami agyament szekta.
20/23 anonim válasza:
Nem szerinted utálnak élni, hanem aszerint, amivel átmosták az agyad.
Nem vallási beállítottság kérdése, hogy valaki élvezi-e az életet, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!